Newsroom

Newsroom

Καμμένος: Δικαιωθήκαμε που δεν ανατρέψαμε την κυβέρνηση τον Ιούνιο όπως ήθελε ο κ. Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Πάνος Καμμένος, σε δηλώσεις του μετά την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του καθώς «εκτός από την έξοδο από τα μνημόνια, αυτά τα οποία θέσαμε ως στόχους οι ΑΝΕΛ από την πρώτη στιγμή που συμμετείχαμε στη κυβέρνηση συνεργασίας, δηλαδή το θέμα των αναδρομικών για τους στρατιωτικούς και αστυνομικούς έχει λυθεί με ανακοίνωση και του ίδιου του πρωθυπουργού από την Θεσσαλονίκη».

5b97d0201dc52451518b457e

«Την ώρα που οι προηγούμενες κυβερνήσεις μείωσαν κατά 17 φορές μισθούς και συντάξεις καταφέραμε να αντισταθούμε και όχι απλώς να μη μειωθούν μισθοί και συντάξεις αλλά να αρχίσει η αποκατάσταση, ιδίως σε εκείνους που επλήγησαν περισσότερο από τη λαίλαπα της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ» ανέφερε ο κ. Καμμένος. Είπε ότι στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, συζητήθηκε η στάση του κόμματος σε σχέση με τη μείωση της φορολογίας «και στα επίπεδα των αποφάσεων που έχουν ήδη παρθεί, αλλά παράλληλα και σε δύο σχέδια νόμου που θα κατατεθούν, αφού συζητήσουμε με τον κυβερνητικό μας εταίρο, για τις επιχειρήσεις που θα επενδύσουν μέσα στην επόμενη χρονιά, δίνοντας κάποια φορολογικά κίνητρα».

«Κάναμε μια αποτίμηση για τις εξελίξεις με το θέμα των Σκοπίων. Δικαιωθήκαμε όταν λέγαμε ότι η υπόθεση αυτή θα είναι μια υπόθεση που θα τραβήξει πάρα πολύ. Είδαμε ότι πλέον, όπως αποδείχθηκε, το 65%, 70% θα μπορούσα να πω του λαού των Σκοπίων δεν είναι διατεθειμένο, όχι απλώς να βρει λύσεις, αλλά δεν είναι διατεθειμένο να υποχωρήσει στη σκληρή στάση της διεκδίκησης εδαφών και της παραχάραξης της ιστορίας» υπογράμμισε ο κ. Καμμένος. «Ξεκινά λοιπόν μια καινούργια εποχή, όπου πιστεύω ότι μεταθέτει ακόμα και τη συμφωνία που κάναμε για τον Μάρτιο για πολύ αργότερα. Προκειμένου να αποφασίσουν και από την άλλη πλευρά το πως θα κινηθούν. Θεωρούμε δικαίωση μεγάλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων το ότι τον Ιούνιο δεν ανατρέψαμε την κυβέρνηση όπως ήθελε ο κ. Μητσοτάκης για να αποφύγει την έξοδο από τα μνημόνια αλλά και παράλληλα την πάταξη της διαφθοράς» πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο κ. Καμμένος είπε ότι οι ΑΝΕΛ παραμένουν σταθεροί στις αρχές και τις θέσεις τους και συνεπείς στην εντολή που έλαβαν από τον ελληνικό λαό. «Θέλουμε τα πράγματα σε σχέση με την καταπολέμηση της διαφθοράς να πάνε ακόμα πιο γρήγορα και πιστεύουμε ότι οι διαδικασίες και για τα θέματα με τη Novartis, από την Εξεταστική για την Υγεία, και για το θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ και για τις μεγάλες ποινικές υποθέσεις σε αυτές που επέλεξε η ΝΔ να παριστάνει τον πολιτικό βραχίονα, όπως η υπόθεση του κ. Μαρινάκη, δεν θα σταματήσουν με διαδικασίες καθυστέρησης» είπε ο κ. Καμμένος. Ανέφερε, στη συνέχεια, «θεωρούμε ακόμα και θα το θέσω ο ίδιος στον πρωθυπουργό, ότι υπάρχουν κινήσεις από τη μεριά των τραπεζών για χρηματοδότηση Μέσων Ενημέρωσης με τα πρότυπα του παρελθόντος. Ήδη η ΚΟ θα προχωρήσει σε κατάθεση ερωτήσεως. Διαπιστώσαμε π.χ ότι το πρώτο εξάμηνο του 2018 εδόθησαν σε εφημερίδες οι οποίες χρωστούν τεράστια ποσά στις τράπεζες και το δημόσιο, επιδοτήσει άνω του 1,5 εκ. ευρώ, ενώ άλλα Μέσα δεν πήραν τέτοιου είδους επιχορηγήσεις. Δεν θα πρέπει λοιπόν να κυλήσουμε στις παλιές συνήθειες. Ήδη είδα και δημοσιογράφους οι οποίοι απεσύρθησαν και είχαν δηλώσει από τον Ιούνιο ότι απεσύροντο, παλιούς “σωματοφύλακες” του κ. Ψυχάρη, όπως τον κ. Λακόπουλο μαζί με τον κ. Παπαχρήστο και τον κ. Λάμψια που ήταν οι τρείς που επωφελήθηκαν περισσότερο από τα δάνεια του κ. Ψυχάρη του οποίου κατάσχεται η περιουσία, να επανέρχονται γιατί μύρισαν πάλι αίμα. Θα πρέπει λοιπόν αυτή η κυβέρνηση να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα και δια των τραπεζών ότι αυτή η συνέχιση της χρηματοδότησης από τη μεριά της διαπλοκής μέσων ενημέρωσης που έχουν ως μόνιμο σκοπό την εξυπηρέτηση της διαπλοκής και το χτύπημα των υγιών πολιτικών δυνάμεων και των υγιών εκδοτικών προσπαθειών δεν θα γίνει επιτρεπτή».

Ο κ. Καμμένος είπε ότι η ανασυγκρότηση του κινήματος των ΑΝΕΛ με το Εθνικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Οκτωβρίου και θα οδηγήσει στο συνέδριο της Ν. ΑΝΕΛ τον Δεκέμβριο, θα μπορέσει να διαμορφώσει τη νέα προοπτική για τις εκλογές του 2019. «Η εκτίμησή μας για τις εκλογές του 2019 είναι ότι θα έλθουν σίγουρα μετά τον Μάιο και πολύ πιθανόν με τις εξελίξεις που υπάρχουν και στο Σκοπιανό, όταν τελειώνει η τετραετία όπου η κυβέρνηση θα μπορεί να έχει ολοκληρώσει το έργο της».

Δικηγόρος μητέρας 12χρονης: «Κατήγγειλε τον βιαστή του παιδιού της και πήγε φυλακή. Μόνο εδώ συμβαίνουν αυτά» (Video)

6167994

Δικηγόρος μητέρας 12χρονης: «Κατήγγειλε τον βιαστή του παιδιού της και πήγε φυλακή. Μόνο εδώ συμβαίνουν αυτά» (Video)

Αθώα κρίθηκε η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.…

Πρώτη αντίδραση Κούγια για ενοχή Πισπιρίγκου: «Τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο – Έχω πειστεί για την αθωότητά της» (Video)

image 1 2

Πρώτη αντίδραση Κούγια για ενοχή Πισπιρίγκου: «Τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο – Έχω πειστεί για την αθωότητά της» (Video)

«Εξεπλάγην από την απόφαση. Πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο και μεγάλη δικαστική πλάνη».

Βερύκιος «καρφώνει» Μητσοτάκη: «Αυτός έστειλε τους 2 στον Μαρινάκη και τους έδιωξε επειδή μαθεύτηκε» (video)

δημος βερυκιοσ

Βερύκιος «καρφώνει» Μητσοτάκη: «Αυτός έστειλε τους 2 στον Μαρινάκη και τους έδιωξε επειδή μαθεύτηκε» (video)

Μια αρκετά σημαντική αποκάλυψη για τις παραιτήσεις Παπασταύρου και Μπρατάκου έκανε ο Δήμος Βερύκιος

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

marina satti

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

Η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision, τραγούδησε ζωντανά την εισαγωγή του κομματιού…

Τέμπη: Οι 6 σοκαριστικές δηλώσεις βουλευτών και στελεχών της ΝΔ – «Βαρεθήκαμε να λέμε συλλυπητήρια… είναι μπαγιάτικο» (videos)

InCollage 20240329 131641014

Τέμπη: Οι 6 σοκαριστικές δηλώσεις βουλευτών και στελεχών της ΝΔ – «Βαρεθήκαμε να λέμε συλλυπητήρια… είναι μπαγιάτικο» (videos)

Η προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος στα Τέμπη από τη ΝΔ έχει πολλούς πρωταγωνιστές, οι οποίοι…