Καμμένος: Δεν μπορούν Σαμαράς και Βενιζέλος να αρνούνται τη συζήτηση υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

«Η κυβέρνηση την προηγούμενη εβδομάδα αρνήθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συναινέσει στην πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για σύγκληση των…

kammenos 4 0

«Η κυβέρνηση την προηγούμενη εβδομάδα αρνήθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συναινέσει στην πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για σύγκληση των πολιτικών αρχηγών για τα εθνικά θέματα» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με αφορμή τις συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών με τον Κάρολο Παπούλια. 

Ο κ. Καμμένος υπερασπίστηκε την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών υπό τον κ. Παπούλια: «Δεν μπορούν πλέον ο πρωθυπουργός και ο κ. Βενιζέλος να αρνούνται τη συζήτηση υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για αυτά που πρότεινε και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης». 

«Δεν μπορεί πλέον να αγνοεί τη Βουλή, το σύνολο των πολιτικών αρχηγών και τον ελληνικό λαό προχωρώντας σε δηλώσεις του τύπου ότι θα τα τινάξουμε όλα στον αέρα. Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν ανατινάξεις, υπάρχει διάλογος και ψήφος του ελληνικού λαού» σημείωσε ο κ. Καμμένος.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…