Καμίνι… το "Γ. Καραϊσκάκης"

Τουλάχιστον 20.000 και πλέον φίλους θα έχει αύριο βράδυ (12/11, 21:45) η Εθνική ομάδα στο πλευρό της, στον αγώνα με την Κροατία.

5a07e4481dc524a8458b456b 1

Οι Έλληνες φίλαθλοι, δεν πτοήθηκαν μετά την βαριά ήττα στην Κροατία και θα αγκαλιάσουν τις προσπάθειες της Εθνικής στο σημερινό ματς, θέλοντας και αυτοί με την σειρά τους να ωθήσουν να επιτευχθεί η ανατροπή πρόκριση για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, αυτός ο αριθμός εισιτηρίων είχε διατεθεί ως το βράδυ του Σαββάτου, αριθμός που αναμένεται να είναι ακόμη μεγαλύτερος ως την έναρξη του αγώνα, καθώς μια μεγάλη προσέλευση θα σημάνει αναγνώριση της προσπάθειας των διεθνών την τελευταία διετία.

Η online πώληση εισιτηρίων θα συνεχιστεί από την ιστοσελίδα www.pame-ethniki.gr ως τις 17:00 αύριο το απόγευμα, ενώ από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» θα πωλούνται εισιτήρια έως τις 15:00. Αυτό γίνεται σε αντιδιαστολή με τους προηγούμενους αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, καθώς η συνήθης διαδικασία (πώληση ως την ώρα έναρξης) διαφοροποιήθηκε για λόγους ασφαλείας.

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…