Καμιά σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ το "στέλεχος" της ναυτιλιακής εταιρίας

Στην αρχή ήταν το «Δεξί εξτρέμ» και η «Ζούγκλα». Ακολούθησαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης οι οποίοι υποστήριζαν ότι «στέλεχος της ναυτιλιακής εταιρείας στην οποία ανήκει η "Αγία Ζώνη 2» είναι θερμός υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ, έχει γράψει ύμνους για τον Τσίπρα, γι' αυτό και ο Βαξεβάνης τον "εξαφάνισε" από τον κατάλογο των υπευθύνων της εταιρείας". Όλα τα παραπάνω καταρρίπτει ο υπάλληλος της ναυτιλιακής εταιρίας με επιστολή του.

59beb3ac1dc5242e668b45f0

Ο φερόμενος ως “ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ” έστειλε επιστολή στην ιστοσελίδα ellinikahoaxes.grμε το οποίο ξεκαθαρίζει -αν και δεν το οφείλει, όπως σημειώνει- τη θέση του: ποτέ δεν υπήρξε μέλος ή στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και ποτέ δεν έχει γράψει κάτι για τον Τσίπρα, θετικό ή αρνητικό.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή του:

“Αν και δεν νιώθω την ανάγκη να απολογηθώ για τίποτα, ωστόσο μετά τον σάλο και τους ανυπόστατους ισχυρισμούς ότι είμαι στέλεχος ή μέλος του Σύριζα, οφείλω να πω την αλήθεια μου.

Δεν είχα και δεν έχω οποιαδήποτε σχέση με κόμματα/οργανώσεις/συλλόγους. Ποτέ μου δεν έγραψα, όχι “χιλιάδες” όπως ισχυρίστηκε ο κ. Γεωργιάδης, αλλά ούτε ένα κείμενο που να εμπεριέχει την λέξη “Τσίπρας”, θετικό ή αρνητικό προς εκείνον. Δεν έχω κανέναν κομματικό φίλο πουθενά. Εργάζομαι ως απλός υπάλληλος στην συγκεκριμένη ναυτιλιακή εταιρία από τον Απρίλιο του 2012. Μετά από όσα έγιναν με το ναυάγιο και την οικονομική καταστροφή της εταιρίας δεν είμαι καθόλου βέβαιος για το μέλλον της, άρα και το δικό μου.

Στην Ertopen κάνω εκπομπή δυο φορές το μήνα με αποκλειστικό περιεχόμενο τη τζαζ μουσική που αγαπώ -εννοείται χωρίς αμοιβή και χωρίς την παραμικρή ανάμειξη με την πολιτική. Φιλοξενώ μουσικούς που παρουσιάζουν τη δουλειά τους.

Το γεγονός ότι ο κύριος Βαξεβάνης δεν έβαλε την φωτογραφία μου -δεν ξέρω για ποιο λόγο, τεχνικό ή άλλο- μου δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα και έγινε η αιτία να ζω έναν εφιάλτη. Νομίζω ότι βρίσκομαι σε όνειρο και κάποια στιγμή θα ξυπνήσω. Τι είχα να κρύψω; Τι έχω να κρύψω; Τον δημοσιογράφο αυτόν ούτε τον έχω δει, ούτε του έχω μιλήσει ποτέ. Ποιο το “ύποπτο” κίνητρό του λοιπόν να κρύψει την φωτογραφία μου; Γιατί να προστατέψει έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζει και που δεν έχει την παραμικρή κομματική σχέση με οποιοδήποτε κόμμα; Γιατί να το κάνει;

Μπλέχτηκε το όνομά μου σε μια υπόθεση που τείνει να διαλύσει την προσωπική μου ζωή. Η μισή Ελλάδα με βρίζει χωρίς να γνωρίζει ποιος είμαι και τι κάνω. Ο απόλυτος παραλογισμός.

Αυτή είναι η αλήθεια μου και προκαλώ όχι μόνο τον κ. Γεωργιάδη, αλλά και κάθε καλόπιστο να ερευνήσει αν όσα λέω είναι αλήθεια. Δεν θέλω συγγνώμες. Μόνο να επιστρέψει η ζωή μου στην πρότερη γαλήνη της. Ευχαριστώ”.

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…