Newsroom

Newsroom

Καλύπτει Μπογδάνο η ΕΛΑΣ – Διαδικτυακή επικήρυξη διαδηλωτών του ΠΑΜΕ με €2.000/κεφάλι

Το αν πήρε τα δύο χιλιάρικα ο βουλευτής της ΝΔ για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε παραμένει άγνωστο

4914920 1

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από το πρωί της Δευτέρας σε σχέση με τη φωτογραφία της κλωτσιάς που φαίνεται να δίνει διαδηλωτής του ΠΑΜΕ σε αστυνομικό των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στην Αθήνα το περασμένο Σάββατο.

Το πρωτοφανές και απαράδεκτο δημόσιο «δώσιμο» των στοιχείων του διαδηλωτή από τον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Περισσού που έκανε λόγο για «χαφιεδικές πρακτικές», ενώ πολλές ήταν οι ανακοινώσεις φορέων εναντίον της ενέργειας του βουλευτή να πει δημόσια το ονοματεπώνυμο, τον τόπο κατοικίας και πολιτικά στοιχεία του διαδηλωτή.

Ωστόσο, ενώ η κοινή γνώμη καταφέρονταν εναντίον της κίνησης του Μπογδάνου, η ελληνική αστυνομία με ανακοίνωσή της, έσπευσε εμμέσως πλην σαφώς να παρέχει «κάλυψη» στον βουλευτή, καθώς τα στοιχεία που έδωσε φαίνεται πως… έπιασαν τόπο.

Στην ανακοίνωση η ΕΛΑΣ φαίνεται πως αποδέχεται τον ρόλο του φύλακα αγαλμάτων, ενώ υποστηρίζει ότι οι διαδηλωτές επιτέθηκαν με σφοδρότητα και αδικαιολόγητη βία κατά αστυνομικών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «για τα γεγονότα σχηματίσθηκε δικογραφία και οι έρευνες αναγνώρισης συνεχίζονται. Έχει ήδη γίνει αναγνώριση ενός ατόμου, το οποίο επιτέθηκε με ιδιάζουσα βία κατά αστυνομικού».

Χρήσιμες οι… υπηρεσίες του κ. Μπογδάνου λοιπόν.

Παράλληλα με όλα αυτά όμως, «έτρεχε» και μια διαδικτυακή επικήρυξη 2.000 ευρώ / κεφάλι για τους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ από την πρώην πολιτεύτρια της ΝΔ και διαβόητης διαδικτυακής ακροδεξιάς περσόνας, Χριστίνας Σιδέρη και την οργάνωση Εθνική Αλληλεγγύη.

«Λοιπόν βρήκαμε τον ένα. Πάμε τώρα όλοι μαζί και γι’ αυτούς. Η Εθνική Αλληλεγγύη δίνει ως επιβράβευση 2.000 ευρώ σε όποιον μας φέρει αποδεδειγμένες πληροφορίες για το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση των μελών του ΠΑΜΕ που κλωτσάνε τον αστυνομικό», αναφέρει σε ανάρτησή της η Χριστίνα Σιδέρη.

Θα μπορούσε κανείς στο σημείο αυτό να πει και τη γνωστή φράση «άξιος ο μισθός του», όμως στην περίπτωση του Κ. Μπογδάνου είναι εξαιρετικά πιθανό οι υπηρεσίες να προσφέρθηκαν «δωρεάν», απλά και μόνο για την ηδονή που μάλλον τού προσέφερε το «δώσιμο».

Σ.Κασσελάκης: «Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα – Η ηγεσία φαίνεται στις πράξεις και όχι στα λόγια»

κασσε παπανωτας

Σ.Κασσελάκης: «Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα – Η ηγεσία φαίνεται στις πράξεις και όχι στα λόγια»

«Να δούμε αν ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει το ίδιο για τον βουλευτή του από…

Κασσελάκης: «Ξέμεινε» στην Αστυπάλαια και του τραγούδησαν το «Bella Ciao» σε ταβέρνα (video)

Κασσελάκης 1

Κασσελάκης: «Ξέμεινε» στην Αστυπάλαια και του τραγούδησαν το «Bella Ciao» σε ταβέρνα (video)

«Δυστυχώς δε θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την περιοδεία μας προς Χάλκη και Σύμη λόγω των…

Συνελήφθη ο παρουσιαστής Κώστας Μιναρετζής για απόπειρα εκβίασης – Αναζητείται ο Μένιος Φουρθιώτης

fourthiotis 45 0

Συνελήφθη ο παρουσιαστής Κώστας Μιναρετζής για απόπειρα εκβίασης – Αναζητείται ο Μένιος Φουρθιώτης

Δικογραφία σε βάρος του 56χρονου παρουσιαστή Κώστα Μιναρετζή και του 39χρονου εκδότη Μένιου Φουρθιώτη, σχηματίστηκε…