Κάλυμνος: Ανατροπή με το θάνατο του φοιτητή – μπορεί να έπεσε από τον βράχο λέει τώρα η ΕΛΑΣ

Οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο θάνατός του του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο, μπορεί να προήλθε από πτώση και όχι από επίθεση.

5a1c650f1dc52410178b458b

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός έκανε αρκετά συχνά βόλτα στο συγκεκριμένο σημείο όταν επισκεπτόταν το νησί. Το σημείο όπου εντοπίστηκε ο Νίκος Χατζηπαύλου, είναι ένας γνωστός βράχος αναρρίχησης από τους λάτρεις του συγκεκριμένου αθλήματος.

Αυτός είναι και ο προβληματισμός των αστυνομικών καθώς το συγκεκριμένο σημείο φαίνεται να είχε ερευνηθεί από τις 19 Νοεμβρίου όταν και χάθηκαν τα ίχνη του, χωρίς αποτέλεσμα, εκτός και αν η έρευνα δεν ήταν λεπτομερής. Πριν από λίγο σε απόσταση 20 μέτρων βρέθηκε η μπλούζα και το ένα παπούτσι του φοιτητή.

Ωστόσο οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να έσπρωξε κάποιος στον γκρεμό τον άτυχο νεαρό, επειδή εκείνος έγινε αυτόπτης μάρτυρας κάποιας παράνομης δοσοληψίας. Προς το παρόν δεν έχουν εντοπίσει το κίνητρο από το οποίο θα προερχόταν μια τέτοια δολοφονική ενέργεια.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή ίσως να ρίξει φως στο αν τα τραύματα του άτυχου φοιτητή είναι συμβατά από πτώση ή από ανθρώπινη ενέργεια.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…