Newsroom

Newsroom

Καλούν ειδικευόμενη γυναικολογικής να ενταχθεί σε ΜΕΘ covid!

Μέχρι και ειδικευόμενη γυναικολογικής καλούν να δώσει ένα χέρι βοήθειας σε κλινική ΜΕΘ covid. 

5214756 3

Tην τραγική κατάσταση που βρίσκονται τα νοσοκομεία από τις ελλείψεις προσωπικού αλλά και το γεγονός οτι γιατροί άσχετων ειδικοτήτων αναγκάζονται να περιθάλψουν ασθενείς στην εντατική αποδεικνύει η απόφαση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας που αποκαλύπτει το documentonews.gr.

Στο έγγραφο οι γιατροί που αναφέρονται καλούνται λόγω αυξημένων αναγκών να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στην κλινική ΜΕΘ covid του Αγίου Ανδρέα Πάτρας συνεπικουρώντας τον υπεύθυνο εντατικολόγο. Ανάμεσα σε αυτούς τους γιατρούς και μια ειδικευόμενη γυναικολογικής.

«Είναι εντέλλεσθε για την ΜΕΘ covid για τον Άγιο Ανδρέα. Ανάμεσα στους γιατρούς είναι ειδικευμένοι χειρουργοί, πνευμονολόγοι και αναισθησιολόγοι. Από αυτούς οι μόνοι που έχουν μια επαφή με την εντατική είναι μόνο οι αναισθησιολόγοι» αναφέρει ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΙΝΑ, Δημήτρης Ζιαζιάς. «Όλοι υπόλοιποι είναι ειδικευόμενοι που δεν έχουν ακόμα τον τίτλο ειδικότητας και είναι παθολόγοι πνευμονολόγοι αλλά και μια ειδικευόμενη γυναικολογικής» εξηγεί ο απερχόμενος αντιπρόεδρος της ΕΙΝΑ και χειρουργός στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας Στέλιος Τσοχατζής.

ΕΓΓΡΑΦΟ.ΔΙΟΙΚ.ΑΓΙΟΥ.ΑΝΔΡΕΑ

Πηγή: Documentonews.gr 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…