Διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού νοσηλεύεται ένα κοριτσάκι που έπεσε σε σιντριβάνι στην Καλλιθέα, στις 8 το βράδυ της Κυριακής (8/2).
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το κοριτσάκι βρισκόταν με τον πατέρα του στην πλατεία Κύπρου όταν κάποια στιγμή διέφυγε της προσοχής του και βρέθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες μέσα στο σιντριβάνι.
Περαστικοί που κατάλαβαν τι συνέβη έβγαλαν το παιδί από το σιντριβάνι και ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι πρώτοι που έφτασαν στο σημείο ήταν δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι προσπάθησαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στο κοριτσάκι. Ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ, όμως μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο, έφτασε και περιπολικό της αστυνομίας που μετέφερε άμεσα το παιδί στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».
Οι γιατροί επί 40 λεπτά έδωσαν μάχη να κρατήσουν στη ζωή. Το παιδί επανήλθε και άμεσα διασωληνώθηκε, ωστόσο η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή.
Οι γονείς του παιδιού, ο 26χρονος πατέρας και η 23χρονη μητέρα, έχουν προσαχθεί και συλληφθεί και κρατούνται στο τμήμα Δίωξης Εξιχνίασης Εγκλημάτων στην Καλλιθέα, με την κατηγορία παραμέλησης ανηλίκου, και αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.
Διαβάστε επίσης:
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια