Καλλιτέχνης «γύρισε το χρόνο πίσω» για τον Μέσι και τον Αντετοκούνμπο με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης

Οι καλλιτεχνικές αναπαραστάσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και των Lionel Messi, Kylian Mbappe, Cristiano Ronaldo, Neymar, Harry Kane, Gareth Bale, Kevin De Bruyne, Mohamed Salah, Antoine Griezmann και Robert Lewandowski κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

imgonline com ua CompressToSize i8czMrY7fNgmG

Με τη βοήθεια προγραμμάτων τεχνητής νοημοσύνης ένας καλλιτέχνης κατάφερε μια αρκετά ρεαλιστική προσομοίωση για το πώς θα έδειχναν αγαπημένοι αστέρες του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, εάν ήταν ξανά παιδιά.

Ο καλλιτέχνης Paul Parsons γύρισε τους αστέρες του επαγγελματικού αθλητισμού πίσω στα παιδικά τους χρόνια.

Χρησιμοποιώντας προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης γύρισε τον χρόνο πίσω με την καλλιτεχνική του έμπνευση και μεταμόρφωσε ψηφιακά σε παιδιά, τους αγαπημένους αστέρες του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ.

Ο Parsons δημοσίευσε τις φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram, προσελκύοντας τεράστιο ενδιαφέρον με τις καλλιτεχνικές αναπαραστάσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και των Lionel Messi, Kylian Mbappe, Cristiano Ronaldo, Neymar, Harry Kane, Gareth Bale, Kevin De Bruyne, Mohamed Salah, Antoine Griezmann και Robert Lewandowski.

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

Κακλαμάνης

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

«Δεν πέρασα επιπολαίως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα. Με στενοχώρησε», είπε χαρακτηριστικά ο…