Καλλιακμάνης: Ο τρόπος που έγινε η δολοφονία, δείχνει ότι υπάρχει κάτι πολύ σοβαρό από πίσω.

Για ένα «στυγερό έγκλημα», κάνει λόγο ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, αναφορικά με την εκτέλεση του Γιώργου Καραιβάζ

Στην εξιχνίαση της εν ψυχρώ δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ επιχειρεί να φτάσει η αστυνομία, ενώ όλα δείχνουν πως πρόκειται για ένα “πληρωμένο συμβόλαιο”, καθώς οι δράστες ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν και κινήθηκαν μεθοδευμένα. Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους υλικό από κάμερες ασφαλείας που δείχνουν τους δράστες κοντά στο σημείο της επίθεσης. Στα βίντεο οι δύο εκτελεστές προσεγγίζουν τον άτυχο δημοσιογράφο, ενώ φαίνεται ακόμη η στιγμή που διαφεύγουν μετά τη δολοφονία.

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί αναμένεται να ζητήσουν να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο για τα κινητά τηλέφωνα, που είναι ενεργοποιημένα στο οικοδομικό τετράγωνο όπου έγινε η δολοφονία.
Ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής,   Γιώργος Καλλιακμάνης, που ήταν και προσωπικός φίλος του θανόντα μιλώντας στο Open υποστήριξε πως πρόκειται για ένα «στυγερό έγκλημα» και πως κάποιοι «ήθελαν να του κλείσουν το στόμα», ενώ όπως ισχυρίστηκε

«Είναι άλλος ο ηθικός αυτουργός κι άλλος αυτός που εκτέλεσε την εντολή. Ηταν πληρωμένοι εγκληματίες από Ελλάδα ή εξωτερικό. Αυτό είναι υπό διερεύνηση. Πιστεύω ότι η Αστυνομία θα πιάσει αυτούς που σκότωσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ και πιστεύω ότι θα φτάσουμε στην άκρη του νήματος. Ο τρόπος που έγινε η δολοφονία, δείχνει ότι υπάρχει κάτι πολύ σοβαρό από πίσω.

Τον πυροβόλησαν και σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρέπει να εξέπνευσε από τις πρώτες σφαίρες, παρόλα αυτά πήγαν από πάνω και συνέχισαν να ρίχνουν για να σιγουρευτούν ότι μία στο εκατομμύριο δεν θα είναι ζωντανός.

Εχουμε την κάμερα, τα πρόσωπα δεν φαίνονται γιατί φορούν τζόκεϊ και μάσκες ή full face. Δεν βρέθηκε το μηχανάκι ακόμα. Το τμήμα Ανθρωποκτονιών κάνει πολύ καλή δουλειά και θα φτάσουμε στην άκρη του νήματος, το οποίο φαίνεται ότι είναι μακρύ… Ηταν ένα καλό παιδί κι εξαιρετικός δημοσιογράφος. Αλλά ήταν ένα κλειστό παιδί. Δεν μιλούσε ποτέ για τη δουλειά του. Ο Γιώργος δεν φοβόταν για τίποτα. Ούτε στην οικογένειά του είπε ποτέ ότι εκβιάστηκε ή απειλήθηκε. Ηταν από το χαρακτήρα του έτσι. Εχουμε ένα στυγερό έγκλημα, το οποίο δείχνει ότι δεν ήθελαν να γλιτώσει ο Καραϊβάζ. Θέλησαν να του κλείσουν στο στόμα. Δέχθηκε 13 σφαίρες. Δεν είχε αστυνομικούς συνοδούς, δεν οπλοφορούσε. Απεχθανόταν τα όπλα. Οπλο για αυτόν ήταν η πένα» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Μεσσήνη: Συγκλονίζει η 49χρονη μετά την επίθεση με οξύ- «Να μην το περάσει καμία γυναίκα αυτό»

Μεσσήνη: Συγκλονίζει η 49χρονη μετά την επίθεση με οξύ- «Να μην το περάσει καμία γυναίκα αυτό»

Η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με οξύ στο πρόσωπό της μίλησε για το χρονικό της…

Άρτα: Πυροβόλησε και εναντίον της πρώην συζύγου του ο άνδρας που σκότωσε τον πεθερό του

Άρτα: Πυροβόλησε και εναντίον της πρώην συζύγου του ο άνδρας που σκότωσε τον πεθερό του

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία του στυγερού εγκλήματος που σημειώθηκε στην Άρτα το απόγευμα της…