Κάλεσε άθελά της τον διαρρήκτη της βλέποντας το τηλέφωνο του κλειδαρά σε αυτοκόλλητο

Στα ίχνη ενός 47χρονου Έλληνα, που παρίστανε τον κλειδαρά και αφαίρεσε χρήματα από το σπίτι θύματός του, οδήγησαν πολυήμερες έρευνες…

Στα ίχνη ενός 47χρονου Έλληνα, που παρίστανε τον κλειδαρά και αφαίρεσε χρήματα από το σπίτι θύματός του, οδήγησαν πολυήμερες έρευνες αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πολίχνης–Ευκαρπίας στην Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και στέρηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος της συγκεκριμένης ειδικότητας. Προηγήθηκε η καταγγελία μίας 54χρονης ομογενούς, η οποία ισχυρίστηκε ότι στα τέλη Αυγούστου 2014, επικοινώνησε τηλεφωνικά με κλειδαρά προκειμένου να διανοίξει την κεντρική είσοδο της οικίας της, τον αριθμό κλήσης του οποίου, εντόπισε τοιχοκολλημένο σε αυτοκόλλητο στην είσοδο της οικοδομής που διαμένει.

Κατά τη διάρκεια παραμονής του 47χρονου στην οικία της, στο πλαίσιο της «εργασίας του», αφαίρεσε 100 ευρώ που βρίσκονταν σε εμφανές σημείο, ενώ ζήτησε για τη δουλειά του και έλαβε επιπλέον 100 ευρώ. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ακόμη ότι ο 47χρονος στερούταν άδειας ασκήσεως επαγγέλματος κλειθροποιού. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν κι άλλων παθόντων του …«κλειδαρά» διαρρήκτη.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…