Καλείται σε απολογία για την υπόθεση των υποβρυχίων ο πρώην Γ.Γ. Εξοπλισμών Σπ. Τραυλός

Ο πρώην γενικός γραμματέας Εξοπλισμών Σπύρος Τραυλός, (το 2003)επί υπουργίας Γιάννου Παπαντωνίου, καλείται να απολογηθεί ενώπιον των ανακριτών Διαφθοράς για την…

ypovryhio 2

Ο πρώην γενικός γραμματέας Εξοπλισμών Σπύρος Τραυλός, (το 2003)επί υπουργίας Γιάννου Παπαντωνίου, καλείται να απολογηθεί ενώπιον των ανακριτών Διαφθοράς για την υπόθεση των εξοπλιστικών που αφορά τα υποβρύχια του Πολεμικού Ναυτικού.

Οι ειδικοί ανακριτές Διαφθοράς Γαβριήλ Μαλής και Ιωάννης Σταυρόπουλος απήγγειλαν σε βάρος του κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για απιστία. Ο κ. Τραυλός καλείται να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την μη υλοποίηση έργων αντισταθμιστικών ωφελημάτων, ποσού περίπου 72 εκατομμυρίων ευρώ που υπογράφηκαν, με βάση την συμφωνία για την προμήθεια των υποβρυχίων, έργα που φαίνεται να έμειναν ανεκτέλεστα ή ανολοκλήρωτα. 

Ο κ. Τραυλός είχε διαδεχθεί στη Διεύθυνση Εξοπλισμών τον Ιωάννη Σμπώκο, ο οποίος εκτίει ποινή πολυετούς καθείρξεως για τα εξοπλιστικά.

Προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπισή του, ζήτησε και έλαβε προθεσμία και τελικά θα απολογηθεί στις 11 Ιουλίου, ενώ συμπληρωματικές απολογίες για την υπόθεση των υποβρυχίων θα κληθούν να δώσουν συνολικά 35 εμπλεκόμενοι.

Η ανακριτική διαδικασία που βρίσκεται στο τέλος της αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουλίου.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…