Καλαμπούρι θα ήταν αν…

Καλαμπούρι θα ήταν αν γινόταν λόγος για τα χρέη του πρωθυπουργού και δεκάδων επώνυμων στελεχών της Ν.Δ., για τη ρύθμισή τους από τις τράπεζες

4847588 1

Σύντροφε Αλέξη, όλα κι όλα. Καταλαβαίνει κανείς γιατί στην ανάρτησή σου χαρακτηρίζεις «καλαμπούρι» την επίθεση λάσπης για το σπίτι στο Σούνιο, αλλά δεν έχεις δίκιο. Διότι:

Καλαμπούρι θα ήταν αν μιλούσαμε για τα δεκάδες ακίνητα, βίλες μεσοτοιχία και αμπελοχώραφα του Μητσοτάκη. Αν ζητούσαμε το μισθωτήριο του διαμερίσματος όπου μένει, τον φάκελο του ιδιοκτήτη του κ.λπ. Τότε, φυσικά, κανένα σοβαρό ΜΜΕ δεν θα καταδεχόταν να ασχοληθεί.

Καλαμπούρι θα ήταν αν γινόταν λόγος για τα χρέη του πρωθυπουργού και δεκάδων επώνυμων στελεχών της Ν.Δ., για τη ρύθμισή τους από τις τράπεζες, υπό την εποπτεία του Στουρνάρα, και για την εξυπηρέτησή τους. Ακόμα και για τα χρέη της ίδιας της Ν.Δ. Τόσο καλαμπούρι που δεν θα έβρισκε θέση στη σοβαρή ενημέρωσή μας.

Καλαμπούρι θα ήταν αν ζητούσαμε τον λόγο για το σπίτι του Βολταίρου, τη μυστήρια χρηματοδότησή του από μυστήριες πηγές, τις λουξ εμφανίσεις σε στήλες «Πώς να τα ξοδέψετε» εν μέσω πανδημίας. Κάτι τέτοια κανένας σοβαρός δημοσιογράφος, ούτε καν ο Πρετεντέρης, δεν θα τα άγγιζε.

Καλαμπούρι θα ήταν αν ασχολούμασταν με τον δωρεάν εξοπλισμό του γραφείου του Μητσοτάκη από τη Siemens, με τις οικογενειακές αγάπες για τον Χριστοφοράκο, με τις φιλίες με καταδικασμένο για παιδεραστία. Αυτό άντε να το φώτιζε το κεράκι του ήσσονος Διαδικτύου, αλλά όχι βέβαια οι προβολείς της μείζονος ενημέρωσης.

Καλαμπούρι θα ήταν αν κάποιοι δήλωναν δημόσια την ντροπή τους για έναν πρωθυπουργό που ζητάει συγγνώμη από βαρόνο της ενημέρωσης γιατί το κόμμα του δεν ψήφισε ομόφωνα την παραπομπή αντίπαλου βουλευτή, την ίδια στιγμή που συκοφαντεί άλλους για διαπλοκή. Μπορούσε η διαπλοκή να προβάλει τέτοιες αστειότητες;

Καλαμπούρι θα ήταν να ασχολούμαστε με τις λίστες και τις πίστες πάνω στις οποίες τρέχουν από τα μπατζάκια του κράτους ευρώ για ολιγάρχες και αμορτισέρ, την ίδια στιγμή που βγαίνουν σε κλήρο τα ιμάτια και τα σπίτια χιλιάδων θυμάτων της κρίσης.

Καλαμπούρι θα ήταν αυτά κι άλλα τόσα. Αλλά γίνεται μακάβρια σοβαρό όταν το θράσος, η δειλία και η μολυσματική κακοήθεια οδηγούν τους αυτουργούς τους να προσπαθούν να σκεπάσουν με το γέλιο της ύαινας τον θρήνο και τα «γιατί» για τις καθημερινές εκατόμβες…

Πηγή: Αυγή

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…