Καλαμάτα: «Ήταν η καλύτερη μητέρα» – Συγκινεί ο αδερφός της 43χρονης που έπεσε από τον 4ο όροφο

«Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη στην αδελφή μου. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι…», συμπληρώνει ο αδερφός της άτυχης 43χρονης

γυναικα

Ο τραγικός θάνατος της 43χρονης Ιωάννας που έπεσε από τον 4ο όροφο στην Καλαμάτα έχει προκαλέσει τεράστια θλίψη τόσο στην τοπική κοινωνία όπου διέμενε όσο και στην Φθιώτιδα από όπου καταγόταν η άτυχη γυναίκα.

«Η Ιωάννα μας ήταν η καλύτερη μητέρα του κόσμου και η καλύτερη αδελφή του κόσμου», λέει συντετριμμένος στο LamiaReport ο αδελφός της. «Δεν υπάρχουν λόγια. Δεν μπορεί να φεύγει τόσο άδικα ένας τόσο υπέροχος άνθρωπος.

Μας είπαν ότι πήγε να τινάξει το χαλί στη βεράντα και βρέθηκε στο κενό. Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη στην αδελφή μου. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι…».

Η 43χρονη βρισκόταν στην Καλαμάτα τα τελευταία 20 χρόνια δουλεύοντας στην πρώην Νομαρχία Μεσσηνίας και στη συνέχεια στον Δήμο Καλαμάτας όπου είχε καθήκοντα διεύθυνσης του Τμήματος Πολεοδομίας.

Συγγενείς και φίλοι της 43χρονης θα την αποχαιρετήσουν σήμερα Πέμπτη (26/10) στις 4 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο χωριό που αγαπούσε στο Νέο Κρίκελλο Φθιώτιδας.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η έρευνα της αστυνομίας για τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο της 43χρονης μητέρας που έπεσε από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας, που διέμενε, στην οδό Ηροδότου.

Στο σημείο που βρέθηκε πεσμένη η άτυχη γυναίκα, οι αστυνομικοί βρήκαν κι ένα χαλί. Σύμφωνα με μάρτυρες της περιοχής, οι οποίοι μίλησαν στους αστυνομικούς, είδαν την γυναίκα να τινάζει ένα χαλί προτού βρεθεί στο κενό.

Η 43χρονη μητέρα πήγε το πρωί τα δύο ανήλικα παιδιά της στο σχολείο και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι της και όταν συνέβη το μοιραίο ήταν ολομόναχη στο διαμέρισμα και εξετάζεται από την αστυνομία και το ενδεχόμενο του ατυχήματος.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…