Newsroom

Newsroom

Καλαμάτα: Ανατριχιαστική αποκάλυψη – Μπροστά στην οικογένεια του σκοτώθηκε ο Επισμηναγός (video)

Τραγωδία...

GEA

Οι ένοπλες δυνάμεις, αλλά και ολόκληρη η χώρα θρηνούν τον χαμό ενός νέου ανθρώπου, ο οποίος κατά τη διάρκεια άσκησης έχασε τη ζωή του όταν και το αεροσκάφος που οδηγούσε κατέπεσε στην Καλαμάτα.

Μάλιστα όσα έρχονται στο φως της επικαιρότητας κάνουν την τραγωδία ακόμα μεγαλύτερη, καθώς στο κοινό που παρακολουθούσε την πτήση βρισκόταν και η οικογένεια του 40χρονου επισμηναγού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η σύζυγος και τα δύο παιδιά του άτυχου άνδρα βρισκόντουσαν στο σημείο καθώς ήταν η τελευταία πτήση του Επαμεινώνδα Κωστέα και ήθελαν να τον καμαρώσουν, με τη μοίρα να τους παίζει όμως τραγικό παιχνίδι…

Η τραγική σύμπτωση με τα Τ-2 και η ανακοίνωση του ΓΕΑ

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Καλαμάτας, αλλά και ολόκληρη η χώρα, από την πτώση αεροσκάφους στην περιοχή και τον θάνατο του πιλότου αυτού, μετά από βλάβη που υπήρξε.

Ήδη το ΓΕΑ, εμφανώς σοκαρισμένο εξέδωσε ανακοίνωση για τον χαμό του άτυχου άνδρα, αναφέροντας και μερικές πληροφορίες για τη μοιραία πτήση και τον τρόπο με τον οποίο κατέπεσε στην Καλαμάτα.

Αυτή αναφέρει: «Η Πολεμική Αεροπορία θρηνεί καθώς το πρωί της Τετάρτης (27/12) ένα εκπαιδευτικό αεροσκάφος τύπου Τ-2 συνετρίβη στην Καλαμάτα με απολογισμό έναν Επισμηναγό νεκρό.

Τα κλιμάκια της 120 Π.Ε.Α ξεκίνησαν άμεσα τις έρευνες ωστόσο ο πιλότος εντοπίστηκε νεκρός ενώ σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά το αεροσκάφος συνετρίβη αμέσως μετά την απογείωσή του κοντά βόρεια πύλη του Αεροδρομίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αεροσκάφος κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης, εξερράγη προ της πτώσης, με αποτέλεσμα ο επιβαίνων πιλότος να χάσει τη ζωή του».

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος πιλότος χάνει τη ζωή του στην Καλαμάτα μετά από πτώση με αεροσκάφος τύπου Τ-2, καθώς και πριν από 5 χρόνια, τον Αύγουστο του 2018, πάλι στην ίδια περιοχή και πάλι με το ίδιο αεροπλάνο, ακόμα ένας άνδρας είχε σκοτωθεί μετά από πτώση.

Δυστυχώς συνέβη ξανά, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι τα συγκεκριμένα αεροσκάφη είναι προγραμματισμένο να αποσυρθούν.

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…