Newsroom

Newsroom

Καλαμαριά: Η ΕΛΑΣ έδιωξε συνταξιούχο από το σπίτι του – Του είχαν δώσει τηλέφωνο… πιτσαρίας για να διαπραγματευτεί το δάνειο

Ιστορίες ελληνικής παράνοιας...

5642952

Τι κι αν ολόκληρη η χώρα θρηνεί τους νεκρούς των Τεμπών; Τι κι αν ο συνταξιούχος περιμένει ακόμη τη δικαστική απόφαση για το σπίτι;

Η ελληνική αστυνομία δε δίστασε να πάει αχάραγα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης να  περικυκλώσει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο και να πετάξει έναν συνταξιούχο και τη σύζυγό του έξω απ’το σπίτι τους, με τη συνδρομή ενός κλειδαρά και ενός δικαστικού επιμελητή.

Ήταν η τέταρτη προσπάθεια να υλοποιήσουν την έξωση, καθώς τις τρεις προηγούμενες φορές, πολιτικές συλλογικότητες και σωματεία του εργατικού κινήματος είχαν αποτρέψει τη βίαιη αποβολή.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η αναλγησία του fund που αγόρασε το σπίτι και των αρχών. Συγκεκριμένα, όταν όπως καταγγέλλει ο συνταξιούχος Φάνης Παπάζογλου, όταν προσπάθησε να έρθει σε επαφή για να γίνει διακανονισμός, πήρε στο τηλέφωνο που του έδωσαν οι αρχές και απάντησε μια εταιρεία στην Ιρλανδία η οποία τον παρέπεμψε σε ένα άλλο τηλέφωνο. Προς μεγάλη του έκπληξη όταν πήρε στον αριθμό που του έδωσαν, στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, βρήκε μια πιτσαρία των Βρυξελλών.

Δείτε το ρεπορτάζ του Χρήστου Αβραμίδη στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη με δηλώσεις που παραχώρησε ο συνταξιούχος στο theopinion.gr και στον Παναγιώτη Αχλατλή.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…