Καλά ξεμπερδέματα… με τον «Ρασπούτιν»

Σύγχυση επικρατεί στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ-κυβέρνηση- καθώς δεν τους βγαίνει η υπόθεση της Novartis περί «σκευωρίας».

AP Novartis 0

«Γιατί το θέμα με τον Αγγελή δεν παίζει πουθενά στα ειδησεογραφικά sites, πέραν του Documento ;», είναι μια από τις εύλογες απορίες πολλών χρηστών στα social media που παρακολουθούν τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis και τα όσα διαδραματίζονται στην προανακριτική στη Βουλή. Μα η απάντηση φυσικά, ήρθε από τον ίδιο τον Αγγελή, που πάγωσε, όχι μόνο τους βουλευτές της ΝΔ, αλλά και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ όταν ανέφερε: «μόνο το 10% της υπόθεσης Novartis είναι «πάνω από το νερό». «Το 90% είναι κάτω από το νερό και δεν φαίνεται. Ψάξτε κάτω από το νερό».

Aπό εκεί και ύστερα βουβαμάρα…

Χαρακτηριστικός είναι ο τρόπος που τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ κάλυψαν το θέμα, με πρώτο και καλύτερο το ”Πρώτο Θέμα”, που είχε σπεύσει πρώτο από τα χαράματα να βγάλει δημοσίευμα για συνταρακτικά στοιχεία, τα οποία υποτίθεται ότι θα κατέθετε ο Αγγελής. Φυσικά ούτε λέξη από το πιστό κυβερνητικό φερέφωνο, Liberal, που δεν έχει πει λέξη για το θέμα μετά τις αποκαλύψεις Αγγελή (σ.σ το χθεσινό βράδυ όμως ήταν αποκαλυπτικό…) και το έχει σαν είδηση του τύπου… ποιο θα είναι το θέμα  στην αυριανή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ”Διλήμματα”, που προφανώς θα έχει περισσότερα klik.  Όσο αφορά την κυβέρνηση, εκείνη τηρεί σιγή ιχθύος… καθώς στο Μαξίμου ασχολούνται με την Τουρκία, και τους λάθος χειρισμούς κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Τούρκο ομόλογο του, που άνοιξε τις ορέξεις του Σουλτάνου. Που να τρέχουν τώρα… για την Novartis, εκτός αν έχουν την φωλιά τους λερωμένη.

Και αυτό διότι η ένοχη σιωπή της κυβέρνησης δεν έχει να κάνει με τα ελληνοτουρκικά, αλλά κατά πόσο η επικοινωνιακή της προπαγάνδα δεν αποδίδει στην υπόθεση. Το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι, πώς είναι δυνατόν το ”Πρώτο Θέμα”-Liberal  να γνωρίζουν από τα χαράματα τι θα πει ο Αγγελής στην προανακριτική; Και πώς τελικά  τελικά άλλα προαναγγέλλονται κι άλλα προκύπτουν στην κατάθεση. Πού χάλασε η δουλειά; Ποιον κυβερνητικό βαραίνει η ευθύνη για το πολιτικό και δημοσιογραφικό αυτό φιάσκο;

Το μόνο σίγουρο είναι δύσκολα στην κυβέρνηση θα παραδεχτούν πως υπάρχει σκάνδαλο, καθώς θα αποδείξει πόσο αυθαίρετη παραπλάνηση έκαναν όλες αυτές τις ημέρες της προανακριτικής, και προσπάθησαν με κάμε τρόπο-κάθε μέσο-για να θάψουν το σκάνδαλο.

Το πιο κωμικό της υπόθεσης είναι ότι όλη η προανακριτική γίνεται για να μάθουμε ποιος είναι ο «Ρασπούτιν» και ο πλέον υποδεικνυόμενος από ΝΔ-ΚΙΝΑΛ ως κατάλληλος να απαντήσει, ο κ. Αγγελής, συνοπτικά αυτά που αποκάλυψε είναι:

1.Οι Αμερικανοί έδωσαν ελβετικό λογαριασμό του Αβραμόπουλου
2.Οι αρχειοθετήσεις των δικογραφιών για τα επτά πολιτικά πρόσωπα έγιναν παράνομα
3.Δεν είπε ποτέ και πουθενά ότι ο Παπαγγελοπουλος είναι ο Ρασπουτιν

Καλά ξεμπερδέματα…

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.