Newsroom

Newsroom

Κακοποιός εμβόλισε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Σκηνές αστυνομικής ταινίας εκτυλίχθηκαν στην Μάνδρα Αττικής το περασμένο Σάββατο με έναν 36χρονο να εμβολίζει αστυνομική μοτοσυκλέτα .

591c57211dc5249b588b45e7

Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ επιχείρησαν να ελέγξουν όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα. Ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος προέκυψε ότι ήταν ο 36χρονος, αντιλαμβανόμενος την αστυνομική παρουσία, ανέπτυξε ταχύτητα και λίγο αργότερα ένας εκ των συνεπιβατών του αποβιβάσθηκε του οχήματος και διέφυγε πεζός.

Το όχημα καταδιώχθηκε και εγκλωβίστηκε σε ένα δρόμο . Ο 36χρονος με σκοπό να διαφύγει ανέπτυξε ταχύτητα και εμβόλισε μία υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα συνεχίζοντας απρόσκοπτα την πορεία του ενώ μάλιστα επιχείρησε εκ νέου να εμβολίσει και δεύτερη υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα.

Οι αστυνομικοί, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, με αποτέλεσμα ο συνεπιβάτης να διαφύγει και ο 36χρονος να κρυφτεί μέσα σε ένα σπίτι, όπου μετά από αστυνομική επιχείρηση συνελήφθη.

Ο 36χρονος συνελήφθη ενώ από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε εξακριβώθηκε ότι ο 36χρονος είναι ο δράστης απόπειρας κλοπής αυτοκινήτου στην Μαγούλα, που διαπράχθηκε μία ημέρα πριν. 

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…