Κακοποίησε τα παιδιά του ο Μπραντ Πιτ; Νέες κατηγορίες "καίνε" τον ηθοποιό

Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες που αφορούν στη λεκτική κακοποίηση των παιδιών του από τον ίδιο αντιμετωπίζει ο Μπραντ Πιτ.

Ο σταρ του Χόλιγουντ μετά τη ρήξη στο γάμο του με την Ατζελίνα Τζολί αντιμετωπίζει κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκων και συγκεκριμένα των παιδιών του.

Η Αντζελίνα Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά από κακοποίηση του Μάντοξ από τον Μπραντ Πιτ σε πτήση από την Γαλλία. Βίντεο φέρεται να δείχνει πως ο Πιτ λογομαχούσε με τον έφηβο γιο του, έχοντας ξεσπάσματα βίας προς αυτόν.

Η έρευνα, αν και αναμενόταν να τελειώσει στο τέλος του μήνα, παρατείνεται από την Υπηρεσία Παιδιών και Οικογένειας του Λος Αντζελες μετά από νέους ισχυρισμούς.

Τώρα, ο Μπραντ Πιτ κατηγορείται για λεκτική κακοποίηση των παιδιών του.

«Πλέον, η Υπηρεσία παίρνει συνεντεύξεις για να καθοριστεί αν υπάρχουν μαρτυρίες για ανάρμοστη συμπεριφορά του Πιτ, ενώ αναζητούνται και άλλοι που γνωρίζουν οτιδήποτε για το θέμα. Αυτό περιλαμβάνει νταντάδες, μέλη του προσωπικού και άλλους», αναφέρει πηγή στο In Touch.

«Το FBI, έχει ήδη συνομιλήσει με την Αντζελίνα Τζολί και μερικά από τα παιδιά, εκτός από το πλήρωμα του αεροπλάνου, όπου και ξεκίνησε η διαμάχη Πιτ-Μάντοξ».

Αν το FBI καταλήξει πως υπάρχει πιθανή κακοποίηση των παιδιών, τότε η υπόθεση θα πάει στην Εισαγγελία των ΗΠΑ για να εξετάσει τις αποδείξεις και να αποφασίσει αν θα διωχθεί ο σταρ του Χόλιγουντ.

Κινητοποίηση ενάντια στις 11 εκδικητικές απολύσεις μισθωτών μηχανικών επειδή συνδικαλίστηκαν

Κινητοποίηση ενάντια στις 11 εκδικητικές απολύσεις μισθωτών μηχανικών επειδή συνδικαλίστηκαν

Από το πρωί σήμερα περίπου εκατό εργαζόμενοι και αλληλέγγυες και αλληλέγγυοι βρίσκονται έξω από τα…

«Είδα μια έκρηξη, φωτιά μέσα στη θάλασσα» – Σοκάρουν όσα είπε ο πιλότος του άλλου αεροσκάφους

F-4 Phantom

«Είδα μια έκρηξη, φωτιά μέσα στη θάλασσα» – Σοκάρουν όσα είπε ο πιλότος του άλλου αεροσκάφους

Τα πρώτα λόγια που είπε ο κυβερνήτης του άλλου Phantom όταν προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της…