Newsroom

Newsroom

Κακοκαιρία στην Αττική: Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

Κλειστές και οι γραμμές Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα, Καβάλας-Πρίνου και Καβάλας-Θάσου

λιμανι καβος

Σε ισχύ έχει τεθεί απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω θυελλωδών βόρειων ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο και σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία φτάνουν τοπικά τα 9 μποφόρ.

Προς τα νησιά του Αργοσαρωνικού δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.

Κλειστές είναι επίσης οι γραμμές Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα, Καβάλας-Πρίνου και Καβάλας-Θάσου, ενώ δρομολόγια στη γραμμή Βόλος-Σποράδες θα αρχίσουν να εκτελούνται από τις 10:00.

Εν τω μεταξύ, σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθας από το ύψος του τελεφερίκ προχώρησε το βράδυ της Τρίτης η αστυνομία λόγω χιονόπτωσης.

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι τα 4 σημάδια που δείχνουν ότι γερνάμε: Από την αλλαγή φωνής έως τις ημικρανίες

Οργή Πλακιά για Τριαντόπουλο: «Αν είσαι καθαρός έλα στο ακροατήριο και θα σου πω εγώ αν θα ξανά ανοίξεις το στόμα σου»

Το ελληνικό εργοστάσιο με τους 1.000 εργαζομένους που δεν υπάρχει πια: Ήταν το πιο σύγχρονο στην Ευρώπη (video)

Ζωγράφου: Φοιτητής βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο στην Πανεπιστημιούπολη

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Άρης Μουγκοπέτρος: Μήνυση στον άνθρωπο που του έδωσε την κροτίδα αν δεν καταθέσει – «Και με ένα χέρι θα παίξω κλαρίνο»

arhs

Άρης Μουγκοπέτρος: Μήνυση στον άνθρωπο που του έδωσε την κροτίδα αν δεν καταθέσει – «Και με ένα χέρι θα παίξω κλαρίνο»

«Ο Άρης δεν ξεκίνησε από το σπίτι με μία κροτίδα, αλλά, βρέθηκε στα χέρια από…

Καρυστιανού: «Η πικρή αλήθεια που όλοι ξέραμε αλλά κανείς δεν τολμούσε να ξεστομίσει, ήταν κρυμμένη στο σκοτάδι»

karystianou 1

Καρυστιανού: «Η πικρή αλήθεια που όλοι ξέραμε αλλά κανείς δεν τολμούσε να ξεστομίσει, ήταν κρυμμένη στο σκοτάδι»

Στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου μίλησε η πρόεδρος του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος «Τέμπη 2023»

Πέθανε η Αλεξία Τσάτσου σε ηλικία 54 ετών: Ήταν κόρη του συνταγματολόγου Δημήτρη Τσάτσου

alexia

Πέθανε η Αλεξία Τσάτσου σε ηλικία 54 ετών: Ήταν κόρη του συνταγματολόγου Δημήτρη Τσάτσου

Η Αλεξία Τσάτσου ήταν δικηγόρος και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, είχε θητεύσει σε σημαντικούς…