Κακοκαιρία Daniel: Η τραγική λίστα με τους νεκρούς μεγαλώνει – 15 οι επιβεβαιωμένοι μέχρι στιγμής

Ο αριθμός των νεκρών συνεχίζει να αυξάνεται, καθώς την Κυριακή(10/9) εντοπίστηκαν άλλες τρεις σοροί. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «πρόκειται για τις σορούς ενός άνδρα και μιας ηλικιωμένης που ανασύρθηκαν από οικία στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας και αναγνωρίστηκαν ως ο 65χρονος και η 88χρονη που αγνοούνταν. Πρόκειται για μάνα και γιο που ήταν στη λίστα των αγνοουμένων».

5965372

Το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκαν νεκροί η μητέρα και ο γιος της που αγνοούνταν στην περιοχή της Μεταμόρφωσης στην Καρδίτσα ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων σε 15.

Η στάθμη του Πηνειού -πολύ πάνω από το όριο του συναγερμού- απειλεί όλες τις παραποτάμιες περιοχές, με αποτέλεσμα από χθες να σταλούν μηνύματα από το 112 για εκκενώσεις αρκετών οικισμών. Χωριά της Καρδίτσας και των Τρικάλων εξακολουθούν να βρίσκονται βυθισμένα στα νερά παρόλο που η στάθμη τους έχει υποχωρήσει. Βουτηγμένες στα λασπόνερα παραμένουν συνοικίες της Λάρισας.

Το τελευταίο πτώμα που βρέθηκε νωρίτερα στα ανοιχτά του Παγασητικού, στην περιοχή του Τρικερίου Μαγνησίας, ανήκει σε 42χρονου άντρα, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από την περασμένη Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, στην Αγία Αικατερίνη Βόλου, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Daniel.

Το πτώμα εντόπισε και περισυνέλεξε το Λιμενικό στη διάρκεια περιπολίας.

Οι δύο σοροi που εντοπίστηκαν στο χωριό και μεταφέρθηκαν απάνω σε μια μαύρη λέμβο που έσερνε ένα τρακτέρ. Συγγενείς ξέσπασαν σε κλάματα μόλις αντίκρισαν νεκρούς τους δικούς τους ανθρώπους. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια γυναίκα 88 ετών και τον 65χρονο γιο της οι οποίοι ήταν αγνοούμενοι.

Το πρωί της Κυριακής βρέθηκε επίσης 58χρονος που αγνοούνταν από τον Άγιο Δημήτριο. Ο άντρας ήταν στη λίστα των αγνοουμένων από χθες, 9 Σεπτεμβρίου. Εντοπίστηκε σήμερα από drone ανάμεσα στις περιοχές Άγιος Δημήτριος και Πετρινό.

Σημειώνεται ότι οι επιχειρήσεις απεγκλωβισμού πολιτών συνεχίζονται.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…