Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Σε ποιες περιοχές θα παραμείνουν και αύριο κλειστά τα σχολεία

Ήδη έχουν βγει οι πρώτες ανακοινώσεις για κλειστά σχολεία και για αύριο Τρίτη λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα

5490601

Σε εξέλιξη βρίσκεται το δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα», με έντονες χιονοπτώσεις σε Αττική, Εύβοια και άλλες περιοχές της χώρας.

Ήδη, έχουν βγει οι πρώτες ανακοινώσεις για κλειστά σχολεία και για αύριο Τρίτη, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις για τις περιοχές που δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία.

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» Ποια σχολεία θα είναι και αύριο κλειστά:

ΕΥΒΟΙΑ

-Κλειστά σχολεία και την Τρίτη 7/2 στην Εύβοια

ΚΡΗΤΗ

– Στο Λασίθι της Κρήτης. Κλειστά τα σχολεία και στον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου και την Τρίτη 7/2 

– Κλειστά σχολεία στο Ρέθυμνο. Κλειστά θα παραμείνουν  και την Τρίτη 07 Φεβρουαρίου 2023 τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αμαρίου. Η απόφαση αυτή λήφθηκε από τον Δήμαρχο Αμαρίου κ. Παντελή Μουρτζανό για την ασφάλεια της εκπαιδευτικής κοινότητας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Φθιώτιδα

-Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Σανίδα, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στη Φθιώτιδα και την Τρίτη  7 Φεβρουαρίου εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων.

ΑΤΤΙΚΗ

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου εφόσον συνεχίζεται το φαινόμενο. Αυτό δήλωσε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης στον ΑΝΤ1. Η απόφαση για το αν θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία και την Τρίτη θα παρθεί σήμερα το μεσημέρι.