«Το κακό ΠΑΣΟΚ πάει ΣΥΡΙΖΑ», το καλό… φυλακή!

Ο Θοδωρής Κοτσαρίνης σχολιάζει... στα γρήγορα, την εβδομάδα που μας πέρασε.

12345

*** Κι ο Γιάννος Παπαντωνίου μέσα. Είδες; Όλο το κακό ΠΑΣΟΚ πάει στο ΣΥΡΙΖΑ κι όλο το καλό, το εκσυγχρονιστικό, το ευρωπαϊκό πάει φυλακή.

*** Για σταθείτε ρε παιδιά. Επειδή έκλεψε ο Γιάννος το 2003, επειδή έκλεψε ο Άκης, επειδή έκλεψε ο Μαντέλης, επειδή έκλεψε ο Τσουκάτος, επειδή συγκάλυψαν ο Βενιζέλος κι ο Σαμαράς κρύβοντας τη λίστα Λαγκάρντ, επειδή έκλεψαν τα λεφτά του κόσμου στη χρηματιστήριο, επειδή έφαγαν τα λεφτά των ταμείων στα δομημένα ομόλογα, επειδή έφαγαν τα λεφτά του κτηματολογίου, επειδή έκαναν τους ακριβότερους ολυμπιακούς αγώνες, επειδή παρέλαβαν υποβρύχια που γέρνουν, επειδή διέλυσαν όλο το παραγωγικό ιστό της χώρας, επειδή, εν πάσει περιπτώσει, έτυχε να μας χρεοκοπήσουν, επειδή μας έβαλαν στα μνημόνια, επειδή μας έδεσαν με το PSI… πρέπει να υπομένουμε τον Αλέξη ως το 2031 επειδή απλά μας έβγαλε από τα μνημόνια και μας ξανακάνει κανονική χώρα; 

 *** Aς μην κρίνουμε, λοιπόν, άδικα τον Σημίτη επειδή πέντε, δέκα, είκοσι, πόσα είναι τέλος πάντων, επίορκα κορυφαία στελέχη των κυβερνήσεών του δεν μπόρεσαν να καλυφθούν από το νόμο Βενιζέλου.

*** Όπως βλέπετε, πάντως, από τις αντιδράσεις των εστέτ ΠΑΣΟΚων εκσυγχρονιστών και των ακροδεξιών φιλελέδων της ΝΔ, για την προφυλάκιση του Παπαντωνίου, τους νοιάζει να κατηγορούνται, να στοχοποιούνται και να τιμωρούνται μόνο οι φτωχοί και οι λιγότερο βολεμένοι από αυτούς.

*** Από την εποχή Σημίτη -την πιο χυδαία περίοδο της μεταπολίτευσης- έμειναν εκτός από την χρεοκοπία και οι χυδαίοι βαλκανο-φιλελέδες που κουνάνε το δάχτυλο στον κόσμο και τον νουθετούν να υπομένει λιτότητα, περικοπές σε δημόσιες δαπάνες, μισθούς και συντάξεις.

*** Σήμερα χλευάζουμε και γελάμε με Γιάννο και πριν λίγες μέρες με την Άννα Διαμαντοπούλου. Δύο από τα κορυφαία “άσετς” του “Σημιτιστάν“. Το λάθος είναι ότι τους χλευάζουμε και γελάμε μαζί τους πολύ αργά για τη χώρα.

*** Άμα φοβόμουν πάρα πολύ, θα έσκουζα και θα πετούσα λάσπη σαν τον Άδωνι Γεωργιάδη.

*** Και επειδή βλέπω ότι συζητιέται, θα πω τη γνώμη μου. Αν, ο μη γένοιτο, πάει μέσα ο Άδωνις, μια μέρα πριν μπει στη φυλακή, θα πάει στα Εξάρχεια, τυλιγμένος με σημαία σφυροδρέπανο, για να φωνάξει όταν τον πιάσουν: «ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ».

*** Ο Γιάννος Παπαντωνίου στον Κορυδαλλό, ο τέως Ισπανός ΥΠΟΙΚ, εξέχον μέλος του Λαικού κόμματος & διευθυντής του ΔΝΤ, Ροντρίγκο Ράτο, στη φυλακή για κατάχρηση και απάτη, ο Γκρουέφσκι επίσης φυλακή, ο Σαρκοζί στο σκαμνί για απάτη χρηματοδότησης προεκλογικών κονδυλίων… “Δόγμα Πολάκη” σε όλη την Ευρώπη;

***- για τον Κοτσακά δε λέτε τίποτα

     – κατηγορήθηκε ο Κοτσακάς για κάτι;

     – Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

*** Ζω σήμερα σε μια χώρα για την οποία δήλωσε πως ντρέπεται ο Κωστής Μαραβέγιας κι αναρωτιέμαι αν τελικά άξιζε να πολεμήσει τόσο ηρωικά για την ελευθερία της το 1940, ο Κώστας Πρέκας. Ίσως τελικά να βγαίνουμε από την κρίση μόνο και μόνο για να αποκατασταθούμε στα μάτια του Μαραβέγια

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…