Κακλαμάνης για Φώφη: Τη γνωρίζω από μαθήτρια Δημοτικού – Η συγκινητική αναφορά στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ

«Η γυναίκα αυτή έζησε μία ζωή στην αρχή με το φόβο «μήπως και» και μετά αντιμετωπίζοντας την ασθένεια της, με πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια και θάρρος»

1017309φ

Στις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες γνώρισε τη Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε σήμερα ο Νικήτας Κακλαμάνης κατά τη διάρκεια πολιτικής συζήτησης στον ΑΝΤ1. 

Ο κ. Κακλαμάνης, σε μια συγκινητική αναφορά, αποκάλυψε ότι γνωρίζει την απερχόμενη πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ από την εποχή που η ίδια ήταν μαθήτρια στο δημοτικό, καθώς ο ίδιος ήταν γιατρός της μητέρας της, στη μάχη που έδινε με τον καρκίνο του μαστού.

Δήλωσε μάλιστα ότι η οικογένεια Γεννηματά δίνει μάχη με τη νόσο εδώ και αρκετές γενιές αφού και η γιαγιά της έπασχε από καρκίνο του μαστού. 

«Έτυχε να γνωρίζω την Φώφη Γεννηματά από όταν ήταν μαθήτρια στο δημοτικό σχολείο γιατί ήμουν ένας εκ των δύο ιατρών της μητέρας της. Θυμάμαι, κάθε μέρα, την συνόδευε στο Αρεταίειο για να την ακτινοβολήσω η γυναίκα του κ. Γείτονα. Έτσι συνδέθηκα με την οικογένεια Γεννηματά. Και ξέρω και το τραγικό ιστορικό, σε ότι αφορά τον καρκίνο του μαστού, σε αυτή την οικογένεια. Υπήρχε και πριν την μητέρα της, η γιαγιά της. Άρα, η γυναίκα αυτή έζησε μία ζωή στην αρχή με το φόβο «μήπως και» και μετά αντιμετωπίζοντας την ασθένεια της, με πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια και θάρρος. Αυτό το λέω σαν γιατρός, ξεχάστε ότι είμαι Βουλευτής. Άρα, θα έπρεπε αυτό να είναι ένα κριτήριο με πόση σοβαρότητα θα έπρεπε να γίνει αυτή η διαδικασία, που πολύ φοβούμαι ότι δεν είναι στο σωστό δρόμο», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ στον ΑΝΤ1.

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…