Κακλαμάνης σε Μητσοτάκη: Κυριάκο, ξεσκίστηκες να γίνεις αρχηγός, τώρα που έγινες, να ξεχάσεις το καλοκαιράκι

Έναν… παραπολιτικό διάλογο μεταξύ των Νικήτα Κακλαμάνη και Κυριάκου Μητσοτάκη δημοσιεύει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας της ΝΔ, ο Νικήτας Κακλαμάνης γύρισε και είπε στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας πως ξεσκίστηκε να γίνει αρχηγός και τώρα που το κατόρθωσε θα πρέπει να ξεχάσει το καλοκαιράκι.

Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον ΒΗΜΑτοδότη:

«Ο Νικήτας Κακλαμάνης συνήθως δεν χαρίζεται σε κανέναν. Ούτε βεβαίως στον πρόεδρο του κόμματός του Κυρ. Μητσοτάκη (τον οποίο, όπως ο ίδιος δηλώνει δημοσίως, δεν στήριξε για την προεδρία του κόμματός του).

Ετσι, στην τελευταία συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, βλέποντας και τις δημοσκοπήσεις που μένουν στάσιμες, γύρισε σε κάποια στιγμή προς τον Κυριάκο και του είπε: «Εσύ, Κυριάκο, ξεσκίστηκες να γίνεις αρχηγός και τα κατάφερες. Τώρα που έγινες αρχηγός, να ξεχάσεις το καλοκαιράκι». Ο κ. Μητσοτάκης τον κοίταξε έκπληκτος (όχι τόσο για τη φράση «ξεσκίστηκες») αλλά επειδή του είπε να ξεχάσει το «καλοκαιράκι» και τον ρώτησε γιατί.

Ο Νικήτας πήρε τότε φόρα και του υπέδειξε ότι το καλοκαίρι θα πρέπει ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να γυρίσει όλη την Ελλάδα, να καταγράψει τα προβλήματα των κατοίκων και αφού τα καταγράψει, να δώσει και λύση.

Οι προτροπές (έστω και με αυτόν τον άτσαλο τρόπο) του Νικήτα έπιασαν τόπο.

Ήδη ο πρόεδρος της ΝΔ πραγματοποίησε περιοδεία στο Περιστέρι. Όχι, η μετάβασή του στην Τήνο (όπου διατηρεί η σύζυγός του εξοχική κατοικία) και το προσκύνημά του στη θαυματουργή Παναγία της Τήνου (μαζί με τη Μαρέβα) δεν έχουν σχέση ούτε με τις περιοδείες ούτε με την πολιτική.»

Βρετανία: Συναγερμός στην Ευρώπη από διαρροή σε εργοστάσιο με ραδιενεργά απόβλητα

Βρετανία: Συναγερμός στην Ευρώπη από διαρροή σε εργοστάσιο με ραδιενεργά απόβλητα

Οι ανησυχίες για την ασφάλεια στο πιο επικίνδυνο εργοστάσιο με ραδιενεργά απόβλητα της Ευρώπης έχουν…

Βόλος: Μαθητές σχημάτισαν με τσάντες τα ονόματα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και του Βασίλη Μάγγου

Βόλος: Μαθητές σχημάτισαν με τσάντες τα ονόματα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και του Βασίλη Μάγγου

Σε μια ιδιαίτερη δημιουργική δράση προχώρησαν μαθητές και μαθήτριες από το 3ο ΕΠΑΛ Βόλου με…