Ο καιρός των Θεοφανείων (6/1) αναμένεται να είναι αρκετά βελτιωμένος σε ολόκληρη τη χώρα, εκτός από την Κέρκυρα, όπου το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Παγετός θα επικρατήσει σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας, ενώ στα νότια τα καιρικά φαινόμενα θα είναι πιο ήπια.
Σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου, το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει ξανά από την Τρίτη (7/1), με βροχές και καταιγίδες που θα ξεκινήσουν από τα δυτικά και θα επεκταθούν σε πολλές περιοχές.
Την Τετάρτη (8/1), τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες, ενώ το απόγευμα και το βράδυ θα περιοριστούν στα ανατολικά και θα εξασθενήσουν πλήρως μέχρι τα ξημερώματα της Πέμπτης (9/1).
Η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει την Τρίτη και την Τετάρτη, φτάνοντας έως και τους 18-19 βαθμούς στα νότια της χώρας.
Μέχρι τις 11 Ιανουαρίου, ο καιρός θα παραμείνει σχετικά ήπιος. Ωστόσο, από τις 12 του μήνα, αναμένεται η προσέγγιση μιας ψυχρής αέριας μάζας, η οποία, αν συνδυαστεί με βαρομετρικά χαμηλά, μπορεί να φέρει χιόνια σε κάποιες περιοχές, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου
Ειδήσεις σήμερα:
Το ελληνικό νησί που απειλεί να βυθίσει η φύση έως το 2150
Η ώρα της κρίσης για τον Νίκο Κοκλώνη και τις δικαστικές εκκρεμότητές του