Καιρός: Νεφώσεις και καταιγίδες αναμένονται αύριο, Πρωτομαγιά

Ο καιρός την Κυριακή -  Ο καιρός την Δευτέρα (αργία Πρωτομαγιάς).

pexels oleg magni 1077536

Νεφώσεις αναμένονται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, αύριο Κυριακή και Πρωτομαγιά. Συγκεκριμένα, στη βορειοδυτική ηπειρωτική χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Στην Αττική η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Κυριακή

Στα βόρεια αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Το βράδυ στα δυτικά θα αναπτυχθούν εκ νέου νεφώσεις και στο Ιόνιο και στη δυτική και στη νότια Πελοπόννησο, θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί και πρόσκαιρα ανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και δεν θα ξεπεράσει στα βορειοδυτικά τους 18 με 20 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Δευτέρα (αργία Πρωτομαγιάς)

Για την Δευτέρα προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις, αρχικά στα δυτικά, στα κεντρικά και στα νότια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές, με τοπικές βροχές και κυρίως στα νότια με σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν.  Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί στα δυτικά, 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία βόρειοι-βορειοδυτικοί, με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…