Newsroom

Newsroom

Καιρός…Αυγουστιάτικος: Σε ποιες περιοχές το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 31°C το Σαββατοκύριακο

Παρότι έχουμε μήνα Απρίλιο, το θερμόμετρο αναμένεται να φτάσει θερμοκρασίες…Αυγούστου - Δείτε σε ποιες περιοχές το θερμόμετρο θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς κελσίου.

6183996

Όλα δείχνουν ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα. Το γεγονός ότι το θερμόμετρο θα ξεπεράσει σε κάποιες περιοχές τους 30 βαθμούς Κελσίου, επεσήμανε ο Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Ο μετεωρολόγος με μια ανάρτησή του στο Facebook, σημειώνει πως παρότι ημερολογιακά είμαστε στα μέσα Απριλίου το Σαββατοκύριακο αναμένεται να ζήσουμε ανησυχητικά υψηλές θερμοκρασίες.

Αναλυτικά:

«Πολύ ζεστό αναμένεται το προσεχές Σαββατοκύριακο για τη χώρα μας με τη θερμοκρασία να φτάνει ακόμα και 9 βαθμούς πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα».

«Μάλιστα εντυπωσιακή θα είναι η “ανωμαλία” της θερμοκρασίας (ακόμα και 15 βαθμούς πάνω από τα κανονικά επίπεδα) σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Αυστρία, η Ελβετία» τονίζει.

Συνεχίζει λέγοντας πως ο υδράργυρος θα χτυπήσει 30άρια, ενώ από τη Δευτέρα το θερμόμετρο θα ανέβει κι άλλο.

Δείτε τις θερμοκρασίες και από windy:

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μπισμπίκης: Η flashback φωτογραφία το 1996 από το Παρίσι – Αγνώριστος στα 19 του χρόνια

Δημοσκόπηση: Σοβαρά προβλήματα για ΠΑΣΟΚ – Τρίτος ο Βελόπουλος στη Μακεδονία (video)

Δημοσκόπηση Alco: Επιδεινώνεται η αντίδραση κατά της κυβέρνησης – Αλαζονεία καταλογίζουν πάνω από 6 στους 10 (video)

Εξοργιστική καταγγελία από την Ακρίτα: «Ο Αδωνις Γεωργιαδης μου επιτέθηκε με τρόπο άθλιο κι ελεεινό και ο Κωνσταντινοπουλος με απαξίωσε»