Newsroom

Newsroom

Καίρια παρέμβαση Κώστα Καραμανλή για το… Euro!

Ο Κώστας Καραμανλής έσπασε τη σιωπή του για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν τέτοια εποχή πέρυσι λίγο πριν από το δικό μας δημοψήφισμα), αυτή τη φορά για να σχολιάσει το Euro 2016!

57714aac1dc5248f5e8b48eb

Καλά διαβάσατε! Ο πρώην πρωθυπουργός ο οποίος από το 2009 οπότε παρέδωσε στον Γιώργο Παπανδρέου δεν ανοίγει και ιδιαίτερα συχνά το στόμα του αποφάσισε, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του «Βήματος» να παρέμβει σχολιάζοντας ότι «το θέαμα που παρακολουθούμε είναι κατώτερο των προσδοκιών».

Τεκμηρίωσε μάλιστα την άποψή του, προσθέτοντας ότι αυτό «είναι φυσιολογικό, γιατί οι παίκτες προέρχονται από μια κοπιαστική χρονιά στα πιο δύσκολα πρωταθλήματα».

Αναφέρει συγκεκριμένα το «Βήμα» στο ρεπορτάζ του:

«Ο Κώστας Καραμανλής είναι ως γνωστόν, φανατικός φίλαθλος του ποδοσφαίρου, ιδιαιτέρως του καλού ποδοσφαίρου και των μεγάλων διοργανώσεων. Έχει λοιπόν παρακολουθήσει ορισμένους από τους πιο σημαντικούς αγώνες του Euro της Γαλλίας. Όπως λέει σε συνομιλητές του: ‘’Το θέαμα που παρακολουθουμε είναι κατώτερο των προσδοκιών’’. Επίσης, συμπλήρωσε: ‘’Είναι φυσιολογικό, γιατί οι παίκτες προέρχονται από μία κοπιαστική χρονιά από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα’’! Ευελπιστεί, πάντως, ότι στους επόμενους αγώνες το θέαμα θα γίνει καλύτερο!».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…