Καινούργιου για Αναστασοπούλου: «Αυτά δεν τα’ χω ξαναδεί πουθενά» – Τους «κατέβασε» την κάμερα

«Χίλια συγγνώμη αυτά δεν τα' χω ξαναδεί πουθενά», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου - Η επιμονή της δημοσιογράφου φέρεται να εκνεύρισε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

anastasopoulou 252863 367634

Επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και μιας δημοσιογράφου της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha, όταν η δεύτερη θέλησε να μάθει τις θέσεις της ηθοποιού για την υπόθεση Φιλιππίδη.

Η επιμονή ωστόσο της δημοσιογράφου φέρεται να εκνεύρισε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, με αποτέλεσμα να σηκώσει το χέρι της, να το βάλει μπροστά στον φακό και να επιχειρήσει να κατεβάσει την κάμερα.

Η ενέργεια αυτή της ηθοποιού σχολιάστηκε αρνητικά στη συνέχεια από την Κατερίνα Καινούργιου και του πάνελ της εκπομπής.

«Χίλια συγγνώμη αυτά δεν τα’ χω ξαναδεί πουθενά», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου εμφανώς ενοχλημένη.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η αντίδραση για την απόφαση στη δίκη Φιλιππίδη

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τοποθετήθηκε στην εκπομπή της για το θέμα του Πέτρου Φιλιππίδη και την απόφαση που εκδόθηκε για τον ηθοποιό. Μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα που εκπέμπει, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «Ένα κορίτσι που έχει βιαστεί δυο φορές δεν δικαιώθηκε».

Η εκπομπή «Το Πρωινό», στον ΑΝΤ1, έπαιξε το σχετικό απόσπασμα αλλά και τη συνέχεια μετά την πρόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη να κινηθεί νομικά σε βάρος όσων σχολιάζουν τη δικαστική απόφαση. «Μόλις ενημερώθηκα για ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί από την πλευρά του κ. Φιλιππίδη που εκπροσωπείται από τον κ. Δημητρακόπουλο. Θέλω να διευκρινίσω για κάποιες δηλώσεις που έκανα στα κανάλια που περίμεναν έξω από το θέατρο», ανέφερε μεταξύ άλλων η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…