Καϊμακτσαλάν: Τουριστικό λεωφορείο με 40 επιβάτες αποκλείστηκε – Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού (video)

Η κακοκαιρία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τις χιονοπτώσεις να είναι έντονες σε διάφορα μέρη χώρας, καθώς και στην Πέλλα. Τα πρώτα προβλήματα έκαναν την εμφάνισή τους λόγω της χιονόπτωσης, καθώς τουριστικό λεωφορείο που μετέφερε περίπου 40 επιβάτες από το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν αποκλείστηκε στον δρόμο από τον Άγιο Αθανάσιο προς τα Λουτρά Πόζαρ.

Screenshot 2023 11 25 214703

Σύμφωνα με το pellanews, άμεση ήταν η αντίδραση της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή και μεταβαίνει στο σημείο εκχιονιστικό μηχάνημα ώστε να ανοίξει τον δρόμο και να απεγκλωβίσει το λεωφορείο.

Σημειώνεται ότι όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους και, σύμφωνα με το Pellanews, τους έχουν δοθεί κουβέρτες και είδη πρώτης ανάγκης.

 

Στο σημείο μεταβαίνει αυτή την ώρα και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, ο οποίος νωρίτερα είχε στείλει εκχιονιστικό μηχάνημα αλλά και είδη πρώτης ανάγκης για τους εγκλωβισμένους.

Ο ίδιος ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής δήλωσε:

«Προχωράει η διαδικασία απεγκλωβισμού του λεωφορείου από Λιβαδειά και οι επιβάτες μεταφέρονται ασφαλείς σε πρώτη φάση στον Νέο Άγιο Αθανάσιο και μετά στο Πόζαρ όπου διαμένουν. Ευχαριστώ τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Πέλλας, τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Περδικάτση, τον κ. Ζώη Γιώτη επικεφαλής των Πυροσβεστικων υπηρεσιών Πέλλας και φυσικά τους χειριστές των εκχιονιστικών της ΠΕ Πέλλας και του Δήμου Έδεσσας για την μεγάλη συμβολή τους στον απεγκλωβισμό».

Πηγή: pellanews.gr

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…