Καϊλή κατά Ανδρουλάκη: «Δεν έχει τηλεφωνήσει να ρωτήσει για μένα και το παιδί μου» (video)

Η Εύα Καιλή φάνηκε να έχει κατά κάποιον τρόπο παράπονο από τον Νίκο Ανδρουλάκη

Καιλη

Η Εύα Καϊλή μίλησε στη δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 Έλλη Αυξεντίου και μίλησε για τη σχέση με την κόρη της αλλά και για τη στάση που έχει κρατήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, όλο αυτό τον καιρό.

Όπως εξομολογήθηκε στη δημοσιογράφο η ευρωβουλευτής, το κοριτσάκι κατά το πρώτο διάστημα εξέφραζε τα συναισθήματά του, τραγουδώντας τραγούδια θλίψης, που τώρα όμως έχουν αντικατασταθεί από κομμάτια χαράς.

Την ίδια στιγμή, η κ. Καϊλή και ο εν διαστάσει σύζυγός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, κατοικούν σε διαφορετικούς ορόφους της ίδιας πολυκατοικίας κι έτσι παρά τον χωρισμό η κόρη της δε στερείται καθόλου τον πατέρα της.

Μιλώντας στην Έλλη Αυξεντίου, η ελληνίδα ευρωβουλευτής ανέφερε ότι από την ανακοίνωση της σύλληψής της και μετά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, δεν έχει ενδιαφερθεί ούτε έχει τηλεφωνήσει να ρωτήσει για τη δική της κατάσταση, ούτε καν για την κατάσταση του παιδιού της.

Η Εύα Καϊλή υπερασπίστηκε για άλλη μια φορά τον ισχυρισμό της αθωότητάς της και προανήγγειλε ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις σε σχέση με την υπόθεση.

Παράλληλα, σε δήλωσή του σε μέσο του Βελγίου, ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί, ξεκαθάρισε εκ νέου πως «τα χρήματα ήταν του Παντσέρι, η Εύα Καϊλή δεν είναι μέρος της έρευνας, το όνομα της βολεύει για να τη στοχοποιούν. Κάποιοι ακόμα παραμένουν σιωπηλοί, κάποιοι πρέπει να της ζητήσουν συγγνώμη».

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…