Δεν έχουν τέλος οι διορισμοί: Και ξάδερφος της Ασημακοπούλου στο «άρμα» του Άδωνη

Ξάδερφος της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, φίλος και υποστηρικτής του Νίκου Γεωργιάδη ο «εκλεκτός» του Άδωνη Γεωργιάδη

EK Synedrio ND

Δεν έχουν περάσει και τόσοι μήνες πια από το καλοκαίρι, όταν η Νέα Δημοκρατία αναλάμβανε τη διακυβέρνηση αυτού του τόπου και διατυμπάνιζε πως θα φέρει μεγάλες αλλαγές στον τομέα άσκησης πολιτικής, σε μια προσπάθεια να πληγεί το «ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς» που τόσο πολύ πολέμησαν προεκλογικά.

Θα απαγορευθεί η πρόσληψη συγγενών πρώτου και δεύτερου βαθμού, έλεγαν, ενώ παράλληλα θα απαγορευθεί και η σύναψη οποιασδήποτε σύμβασης με το Δημόσιο σε συζύγους και παιδιά κυβερνητικών στελεχών. Για το κυβερνητικό σχήμα -υπουργούς, υφυπουργούς, γενικούς και ειδικούς γραμματείς-  μιλούσαν για απαγόρευση οποιασδήποτε παράλληλης επαγγελματικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Και να σου οι διορισμοί συγγενών, φίλων και κουμπάρων, σε ένα κρεσέντο αριστείας. Ο ανιψιός Μητσοτάκη στο Μαξίμου, η αδελφή της πεθεράς Μητσοτάκη στο Εθνικό Θέατρο, αδελφός της στη Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης, είπαμε, έχουν μεγάλο σόι. 

Μετακλητοί με απολυτήριο λυκείου και υψηλότατους μισθούς, ντόμινο περιπτώσεων κουμπαριάς, ρουσφετιού και «αριστείας» στους διορισμούς Κικίλια στα νοσοκομεία, χάρες ξεπληρώνονται, ή μάλλον αποπληρώνονται, γιατί έτσι χτίζει το κράτος η Δεξιά. Και κάθε μέρα, μαθαίνουμε κι από ένα καινούργιο νέο. 

Πρόεδρος στον Δημόσιο Οργανισμό Πιστοποίησης διορίστηκε από τον Άδωνη Γεωργιάδη ο ξάδερφος της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, Νίκος Σοφιανός. Εκτός από «ξαδέλφη Ευρωβουλευτή» έχει και καλούς φίλους μέσα στη ΝΔ ο κ. Σοφιανός. Φίλος και υποστηρικτής του Νίκου Γεωργιάδη, έσπευσε πριν από λίγες ημέρες στο Εφετείο για να του προσφέρει ηθική στήριξη στη δίκη. Την αποκάλυψη έκανε ο netakias.com με την παρακάτω φωτογραφία:

Όπως βλέπουμε στη δεύτερη φωτογραφία, ο επιχειρηματίας, Νίκος Σοφιανός, ευχαριστεί δημόσια τον υπουργό Ανάπτυξης, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook και το λόμπινγκ τώρα ξεκινά:

«ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ: Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis για την τιμή να με ορίσει Πρόεδρο της ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε., της εταιρείας του ευρύτερου δημοσίου τομέα που πιστοποιεί βιομηχανικά και καταναλωτικά προϊόντα, εγκαταστάσεις και συστήματα διαχείρισης.

Το στοίχημα είναι η επιχείρηση αυτή να οργανωθεί και να λειτουργήσει με όρους ιδιωτικής επιχειρηματικότητας, να αυξήσει σημαντικά τα μεγέθη της και να συμβάλει στην ανάπτυξη της πατρίδας μας και στο έργο της κυβέρνησης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην προσπάθεια αυτή υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου.»

Αναμένουμε…

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…