Newsroom

Newsroom

Και τρίτο πτώμα παιδιού ξεβράστηκε στο Αιγαίο

Το σώμα του παιδιού ήταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης - Από την Τρίτη 4 Ιανουαρίου έχουν εντοπιστεί άλλα 5 πτώματα σε παραλίες της Φολεγάνδρου, της Νάξου και της Πάρου.

rsz prosfiges

Σχεδόν 20 μέρες μετά το ναυάγιο της Φολεγάνδρου, παραμένει άγνωστο πόσοι πρόσφυγες αγνοούνται, αφού κανείς δεν γνωρίζει πόσοι επέβαιναν στο μοιραίο σκάφος που ανατράπηκε και στη συνέχεια βυθίστηκε – Το άψυχο σώμα ακόμη ενός μικρού παιδιού ξεβράστηκε σε παραλία της Νάξου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24, το μεσημέρι του Σαββάτου ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Νάξου για τον εντοπισμό ενός ακόμα πτώματος στην παραλία Γλυφάδα. Λιμενικοί που πήγαν στον τόπο διαπίστωσαν ότι πράγματι στην παραλία υπήρχε ένα πτώμα παιδιού (πιθανότατα αγοράκι) σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. 

Στην ίδια παραλία και σε κοντινή απόσταση από το παιδί βρέθηκε ένα σακίδιο που περιείχε κυρίως τρόφιμα.

Υπενθυμίζεται ότι από την Τρίτη 4 Ιανουαρίου έχουν εντοπιστεί άλλα 5 πτώματα σε παραλίες της Φολεγάνδρου, της Νάξου και της Πάρου.

Πρόκειται για θύματα των δύο ναυαγίων που σημειώθηκαν πριν λίγες μέρες στις Κυκλάδες.

Ειδκότερα, το πρώτο πτώμα βρέθηκε στην παραλία Λιβάδι, ανατολικά της Φολέγανδρου και επρόκειτο για γυναίκα η οποία βρισκόταν σε βραχώδες σημείο, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Είχε καστανά μαλλιά, φορούσε δυο παντελόνια, μπλε και μαύρο, και ένα αθλητικό παπούτσι χρώματος μαύρου με λευκό, στο δεξί της πόδι.

Την Πέμπτη (Θεοφάνεια) ακόμα τέσσερα πτώματα βρέθηκαν σε παραλίες της Νάξου και της Πάρου. Μια γυναίκα, ηλικίας περίπου 30-35 χρόνων, στην παραλία Πυργάκι της Νάξου, ένα κορίτσι περίπου 13 χρόνων στην παραλία Αγιασσό της Νάξου, ένας άνδρας ηλικίας περίπου 20-25 χρόνων στην ίδια παραλία και ένα κορίτσι περίπου 12 χρόνων στην παραλία Πουλιού της Πάρου.

cyclades345

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…