Newsroom

Newsroom

Και τώρα τι θα γίνει με το τατουάζ του Καρανικόλα;

Στο διαδίκτυο πάντως κυκλοφορούν χρήσιμα άρθρα για το πώς να αφαιρέσεις tattoos που δεν σου αρέσουν πια

Screenshot 11

Στη ΝΔ προσχώρησε ο Σπύρος Καρανικόλας σήμερα το πρωί μεγαλώνοντας το χάσμα μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Μάλιστα στο μήνυμα του το πρώην στέλεχος του Κινήματος περιγράφει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με πολύ θερμά λόγια.

«Έχοντας βαθιά πίστη στον υπεύθυνο πατριωτισμό, στη Δημοκρατία και τους δημοκρατικούς θεσμούς, στο δραστικό εκσυγχρονισμό του τόπου μας με την ταυτόχρονη στήριξη της κοινωνίας, ενώνω τις δυνάμεις μου, ως απλός στρατιώτης, με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, που έχει ιστορικά αποδείξει ότι μπορεί και ενεργοποιεί ζωτικές πολιτικές δυνάμεις που κινούνται ακόμα και έξω από την παραδοσιακή βάση της, απευθυνόμενη σε όλους τους Έλληνες.

Ενώνω τις δυνάμεις μου σε ένα κοινό όραμα με τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για μία Ελλάδα ακόμα πιο ισχυρή, μία Ελλάδα που μπορεί να πετύχει ακόμα μεγαλύτερα άλματα, μία Ελλάδα ευημερούσα για όλους», γράφει στην ανάρτησή του.

Με καυστικό τρόπο που περιλαμβάνει μια μικρή ιστορική αναδρομή αλλά και μια αναφορά σε ένα τατουάζ, σχολίασαν πηγές του ΠΑΣΟΚ την προσχώρηση του Σπύρου Καρανικόλα στη Νέα Δημοκρατία.

Όπως σημειώνουν με ειρωνική διάθεση στελέχη του κόμματος «πριν από μερικά χρόνια, ο κύριος Καρανικόλας έφυγε από το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλοντας ότι έγινε “ουρά της Νέας Δημοκρατίας” και ακολούθησε το κόμμα της κυρίας Κατσέλη.

Πριν λίγους μήνες, έφυγε ξανά από το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλοντας ότι έγινε “ουρά του ΣΥΡΙΖΑ”. Σήμερα, μας ανακοίνωσε ότι εντάχθηκε στη Νέα Δημοκρατία

«Από τη Λούκα Κατσέλη στον Κυριάκο Μητσοτάκη ένα τατουάζ δρόμος. Η απόγνωση Μητσοτάκη αρχίζει να γίνεται διασκεδαστική και θα μας χαρίσει πολύ γέλιο!».

Τι θα γίνει με το τατουάζ…;

Το 2018 ο Σπύρος Καρανικόλας ως αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου έκανε -από κοινού με τον Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Μανώλη Χριστοδουλάκη- στο χέρι του τατουάζ με το όνομα Κίνημα Αλλαγής, καμαρώνοντας για την πολιτική του στράτευση στον τότε νεοσύστατο φορέα της Κεντροαριστεράς.

Επιπλέον υπενθυμίζεται πως ο Σ. Καρανικόλας έχει διατελέσει πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος και πρώην εκπρόσωπος της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ αλλά και πρώην εκπρόσωπος τύπου του  Ανδρέα Λοβέρδου στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

tat 09

Foh6xcWWYAA2jtF

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…