Newsroom

Newsroom

«Και σαν ρεμπέτισσα μια βραδιά»: Η Γεωργία Δρακάκη στο Batman Radio

Εν μέσω καραντίνας, ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια τη πόλης, το Batman Bar, αποφάσισε να συνδεθεί με τους φίλους και θαμώνες του μέσω ραδιοφώνου. Έτσι, δημιουργήθηκε το Batman Radio!

μπατμαν

“Δεν πρέπει να μπερδεύεις τις ρεμπέτισσες με τις πόρνες. Η ρεμπέτισσα είναι η πιο ελεύθερη γυναίκα που γνώρισε η σύγχρονη Ελλάδα. Μπροστά στη ρεμπέτισσα, οι σημερινές φεμινίστριες είναι κωμικά πρόσωπα. Η ρεμπέτισσα εχάριζε την ερωτική της εύνοια σ’ όποιον άντρα γουστάριζε, αν και καμιά φορά εκδήλωνε λεσβιακές ορέξεις. Η ρεμπέτισσα φουμάριζε χασίσι και χόρευε θαυμάσια. Εξάλλου, η ρεμπέτισσα ήξερε να προστατέψει και το κορμί της και την αξιοπρέπειά της.

Ηλίας Πετρόπουλος, Ρεμπετολογία

Εν μέσω καραντίνας, ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια τη πόλης, το Batman Bar, αποφάσισε να συνδεθεί με τους φίλους και θαμώνες του μέσω ραδιοφώνου. Έτσι, δημιουργήθηκε το Batman Radio!

Με εκπομπές σχεδόν καθημερινά από ανθρώπους του μαγαζιού, μουσικούς και άλλους καλλιτέχνες, το ραδιόφωνο έχει βρει το κοινό του και συνεχίζει να το μεγαλώνει.

Η Γεωργία Δρακάκη, μια νέα δημοσιογράφος με εμπειρία και από ερτζιανά, αλλά και από πάλκα, έρχεται για δύο ώρες τη νύχτα της Παρασκευής 15/1 στο μικρόφωνο του Batman. Θα παίξει ρεμπέτικα κομμάτια, από την πρώτη εκτέλεσή τους ή διασκευασμένα λίγα λαϊκά και, φυσικά, θα υπογραμμίσει τα τραγούδια με λίγες “ακριβές κουβέντες” στο ενδιάμεσο.

Ποια είναι η σχέση του Ηλία Πετρόπουλου, μιας κανακάρισσας και ενός Γερμανού μετανάστη στην Κυψέλη με την Μαλβίνα Κάραλη, την οδό Φυλής και το απτάλικο;

Συντονιστείτε στις 23:00 και ως την 01:00 στο www.batmanbar.eu

Bio Γεωργίας Δρακάκη:

Η Γεωργία Δρακάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992. Αποφοίτησε από την Νομική Σχολή Αθηνών και σύντομα ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο πρόγραμμα “Δημοσιογραφία και Νέα Μέσα” του ΕΚΠΑ. Είναι δημοσιογράφος στο in.gr, έχοντας παλαιότερα συνεργαστεί με πολλά ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα, όπως, μεταξύ άλλων, το Popaganda, το Andro, το Η Πόλη Ζει, το Vice και το Provocateur.

Έχει εργαστεί και ως ραδιοφωνική παραγωγός σε ιντερνετικά ραδιόφωνα (πχ Amagi.gr), ενώ διατηρούσε καθημερινή πρωινή εκπομπή στο ροκ ραδιόφωνο του Atlantis. Στίχοι της έχουν μελοποιηθεί, ενώ δύο θεατρικά της έργα έχουν ανεβεί σε αθηναϊκές σκηνές (Η Τριανδρία, Η Άδεια Παρένθεση). Ασχολείται με το τραγούδι-ανάμεσα στα λαϊκά και τα ρεμπέτικα που έχει στο πρόγραμμά της, αγαπά να τραγουδά Edith Piaf, Cesaria Evora, Adamo και Lila Downs.

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…