Newsroom

Newsroom

Και οι φιλελέδες κάνουν σεξ διαμαρτύρεται η Σώτη Τριανταφύλλου

Ενα απολαυστικό άρθρο από τη Σώτη Τριανταφύλλου στην Athens Voice, από τη συγγραφέα που όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερη, πιο ενδιαφέρουσα και πιο πλουραλιστική στη θεματολογία της.

5af1c3541dc524a87c8b45d2

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Το θέμα της λοιπόν προέκυψε από μια νυχτερινή συζήτηση σε κάποιο μπαρ. Ιδού: Πριν από καιρό, σε ένα μπαρ των Εξαρχείων, μια παρέα δικηγόρων του «αντιεξουσιαστικού» χώρου με ρώτησαν, με αυτάρεσκο ύφος, «αν γαμάμε εμείς οι φιλελέδες».

Και αναρωτιέται η Σώτη λίγο παρακάτω: Αν οι αναρχικοί κάνουν σεξ μόνο μεαναρχικούς, πώς εκφέρουν γνώμη για τη σεξουαλική συμπεριφορά των «φιλελέδων»; Σωστά το λέει, πολύ σωστά.

Σας δίνω μερικά χαρακτηριστικά σημεία (αληθινά, όλα) του άρθρου της στην Athens Voice και είναι να απορείς: δεν υπάρχει κάποιος να της πει κάτι, άραγε;

1) Οποιος μελετήσει τον βίο των αναρχικών θα διαπιστώσει την άχαρη καθημερινότητά τους: αεργία, πνευματική οκνηρία· παραδοσιακές δομές στο εσωτερικό των ερωτικών σχέσεων· υστερικός ακτιβισμός· και, μια φορά την εβδομάδα, πράγματι, ένα πάρτι. 2) Πολλοί άνθρωποι έχουν πιστέψει αυτό το παραμύθι: όποιος δεν είναι αναρχοφασίστας, δεν χαίρεται τη ζωή, τουναντίον, η ζωή των αντιεξουσιαστών είναι, υποτίθεται, ένα διαρκές πάρτι, γεμάτο άγριες συγκινήσεις.3) Πολλοί αναρχικοί είναι μαμμόθρεφτα.4) Αν κατάλαβα καλά, οι αναρχικοί απολαμβάνουν το σεξ ενώ εμείς οι υπόλοιποι δεν τα καταφέρνουμε και τόσο καλά. Από πού προκύπτει αυτό το συμπέρασμα; 5) Δυσκολευόμαστε να φανταστούμε αναρχικούς, άπλυτους, επιθετικούς και ανόητους, να απολαμβάνουν το σεξ.6) Δεν είχα αναρωτηθεί μέχρι τώρα (μεγαλοφώνως τουλάχιστον) για τη σεξουαλική ζωή των αναρχικών.7) Φρονώ ότι προβληματικά μαμμόθρεφτα έχουν πολλές πιθανότητες να εξελιχθούν σε προβληματικά σεξουαλικά υποκείμενα.

ΠΗΓΗ: efsyn.gr

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…