Και οι ομοφοβικοί έχουν "ψυχή": "θεραπεύστε τους γκέι με κρατικά λεφτά"!

Ποιός είπε πως οι ομοφοβικοί δεν έχουν αισθήματα; Γι’ αυτό και προτείνουν τη χρηματοδότηση της …θεραπείας των ομοφυλόφιλων από το…

cobain

Ποιός είπε πως οι ομοφοβικοί δεν έχουν αισθήματα; Γι’ αυτό και προτείνουν τη χρηματοδότηση της …θεραπείας των ομοφυλόφιλων από το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας τους! Αυτό συμβαίνει και με την περίπτωση ευρωβουλευτή του βρετανικού UKIP, το οποίο αναδείχθηκε πρώτο κόμμα στο «Νησί» στις ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής.

Σε συνέντευξή του στη «Daily Mail» ο Ρότζερ Χέλμερ δήλωσε πως το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας («NHS») θα πρέπει να χρηματοδοτήσει μια θεραπεία για τους ομοφυλόφιλους. Ο ίδιος, ο οποίος διεκδικεί μία θέση στη Βουλή των Κοινοτήτων σε επαναληπτικές εκλογές στο Νιούαρκ που πραγματοποιούνται την προσεχή Πέμπτη 5 Ιουνίου, συνέκρινε την ομοφυλοφιλία με τις εγχειρήσεις αλλαγής φύλου.

«Κάποιος είναι δυσαρεστημένος με το φύλο του και θέλει να το αλλάξει κι εμείς λέμε: “Εντάξει, μπορείς να το κάνεις. Από την άλλη έχεις έναν ομοφυλόφιλο που λέει: “Είμαι ομοφυλόφιλος και θα ήθελα να ήμουν ετεροφυλόφιλος, υπάρχει τρόπος να το φτιάξουμε αυτό;”. Σε αυτόν που θέλει να αλλάξει φύλο από άνδρα σε γυναίκα ή το αντίστροφο, λέμε: “Σε παρακαλώ, κάνε το στο NHS”. Στον άλλο λέμε: “Αυτό είναι κακό, δεν επιτρέπεται να το σκεφτείς”, υποστήριξε ο κ. Χέλμερ, ο οποίος είχε και μια άλλη πρόταση για τους ομοφυλόφιλους: να δοκιμάσουν την ομοιοπαθητική!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ηγέτης του UKIP, Νάιτζελ Φάρατζ είχε υπερασπιστεί στο παρελθόν τον κ. Χέλμερ, λέγοντας πως οι περισσότεροι άνθρωποι άνω των 70 χρόνων αισθάνονται αμήχανα με τους ομοφυλόφιλους…

Τουρκία: Σεισμός 4,9 βαθμών στα Δαρδανέλλια- Έγινε αισθητός στην Κωνσταντινούπολη

seismos 1

Τουρκία: Σεισμός 4,9 βαθμών στα Δαρδανέλλια- Έγινε αισθητός στην Κωνσταντινούπολη

Εντείνοντας τις ανησυχίες των κατοίκων, με δεδομένες τις εκτιμήσεις των σεισμολόγων για επικείμενο μεγάλο σεισμό…

Και το όνομα αυτού…«Δημοκράτες»-Το νέο κόμμα του Α. Λοβέρδου με μπόλικη δόση κομματικού πατριωτισμού

Λοβέρδος 1

Και το όνομα αυτού…«Δημοκράτες»-Το νέο κόμμα του Α. Λοβέρδου με μπόλικη δόση κομματικού πατριωτισμού

Στη μάχη των επερχόμενων ευρωεκλογών θα “ριχτεί” και ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος και ανακοίνωσε…