…και ο Θεοδωρικάκος αμετακίνητος

Αυτό είναι χωροφυλακή. Η ανεξέλεγκτη, βίαιη, ματοβαμμενη χωροφυλακή.

5416343 1

Σφαίρα στο κεφάλι 16χρονου παιδιού που καταδιώχθηκε επειδή δεν πλήρωσε 20 ευρώ βενζίνη. Οπλισμένος; Άοπλος; Για μία κοινωνία δικαίου δεν έχει σημασία και δεν έχει σημασία, επειδή πρόκειται για παιδί. Παιδί που καταδιώχθηκε και κινδυνεύει να πεθάνει επειδή δεν πλήρωσε 20 ευρώ βενζίνη.

Το παιδί φέρεται να πυροβόλησε άνδρας της ΔΙΑΣ. Αυτής της ομάδας που έχει στο ιστορικό της κυρίως χυδαίες, απανθρωπες ενέργειες. Ξύλο, βασανιστήρια, βιασμό 19χρονης μέα στο ΑΤ Ομόνοιας.

Και ο Θεοδωρικάκος αμετακίνητος.

Από φιάσκο σε φιάσκο η Ελληνική Αστυνομία. Από την υπόθεση της επιχείρησης στου Ζωφράφου, στις φοιτητικές εστίες, που άφησε δεκάδες ερωτηματικά. Μετά, η υπόθεση του βιασμού του κοριτσιού μέσα στο ΑΤ, με διαρροή βίντεο. Μετά; Οι αστυνομία έβαλε συναδέλφους φωτορεπόρτερ να γονατίσουν με τα χέρια πίσω από το κεφάλι εκεί, στην επιχείρηση στα προσφυγικά της Αλεξάνδρας. Γιατί; Για να μην υπάρχουν εικόνες, να μην δούνε οι πολίτες τι κάνει η αστυνομία.

Τώρα μιλάμε για παιδί, όμως. Και ήδη ξεκίνησε η… υπόγεια (sic) προπαγάνδα. “Τι δουλειά είχε να οδηγεί”. Θυμάστε τι έλεγαν για τον Γρηγορόπουλο; “Τι δουλειά είχε στα Εξάρχεια”.
“Να πάρουν ένα μάθημα οι τζαμπατζήδες”, γράφουν άλλοι πού; Φυσικά στο Τουίτερ. Φτάσαμε σε σημείο να θεωρούμε την περίοδο Μουρούτη περίπου ανθρώπινη σε σχέση με αυτή του Νίκου Σωτηρόπουλου. Την κατευθυνόμενη προπαγάνδα του τραμπουκισμού, του μίσους, αυτό το βδέλυγμα που αναρωτιέμαι αν υπάρχουν πια αντανακλαστικά να μισήσουμε κι όχι να ενσωματώσουμε.

Σήμερα, λοιπόν, ένα 16χρονο αγόρι χαροπαλεύει για 20 ευρώ βενζίνη. Δεν τον τραυμάτησαν στα πόδια ή στο χέρι, ας πούμε. Έριξαν στο κεφάλι. Στο κεφάλι σημαδεύεις για να σκοτώσεις, όπως σκότωσαν τον Νίκο Σαμπάνη. Ηδονίζονται από την βία; Τους εκπαιδεύουν με χολυγουντιανές ταινίες καταδίωξης; Ξέρουν ότι δεν θα αντιδράσουμε, αυτό είναι ένα γεγονός. Γιατί δεν αντιδράμε, είναι μια άλλη ιστορία.

Ο κος Θεοδωρικάκος όμως, έχει τη μία μετά την άλλη μόνο αποτυχίες στο βιογραφικό του. Βία, καταστολή και αύξηση της εγκληματικότητας μαζί. Η αστυνομία του Θεοδωρικάκου προτιμά να επιτεθεί σε φεμινιστική συγκέντρωση στα Εξαρχεια, σε φωτορεπόρτερ, να ανεχθεί και μετά να συγκαλύψει βιασμό 19χρονης μέσα στο ΑΤ Ομόνοιας, να πυροβολήσει στο κεφάλι παιδί 16 χρονών. Δεν γνωρίζω αν εκτελούν εντολες ή αν είναι αυτό που φώναζε, κατευθείαν ορμώμενος από το ΑΤ Ομόνοιας ένα ένστολος στο Πολυτεχνείο του 2019: “Τώρα θα πεθάνετε, τώρα δεν έχετε ΣΥΡΙΖΑ. Έχετε Μητσοτάκη, χούντα!”

Ξέρω, όμως, ότι αυτό δεν είναι Ελληνική Αστυνομία, με όλες της τις παθογένειες. Αυτό είναι χωροφυλακή. Η ανεξέλεγκτη, βίαιη, ματοβαμμενη χωροφυλακή.

Κι ο Θεοδωρικάκος στη θέση του… Ούτε του ζητούν παραίτηση, ούτε λέει να αποχωρήσει. Ούτε καν από ευθιξία.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ