Και ο ράπερ Τζαμάλ στο πλευρό του Κώστα Βαξεβάνη

Μετά τον Εισβολέα, τη στήριξή του προς τον Κώστα Βαξεβάνη έδειξε και ο γνωστός ράπερ από την Θεσσαλονίκη Τζαμάλ, με κείμενο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

τζαμαλ

Στο μήνυμά του, ο γνωστός ράπερ από την Θεσσαλονίκη Τζαμάλ  μεταξύ άλλων τονίζει ότι «δεν είχαμε ποτέ σε αυτή τη χώρα δίωξη με κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση σε δημοσιογράφο που αποκάλυψε με στοιχεία, σκάνδαλα της εξουσίας. Που έκανε τη δουλειά του δηλαδή»

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Τζαμάλ:

 

 

«Δεν πιστεύουμε στη Δημοκρατία τους. Από 15χρονών ακόμα. Το σύστημα είναι μια συμμορίτικη σύμπλευση σκληρού καπιταλισμού, κεφαλαίου, επαγγελματιών του ψέματος και ενός συνένοχου λαού. Του στυλ « Το ένα χέρι νίβει το άλλο». Ακόμα και έτσι όμως, μέχρι τώρα, δεν είχαμε ποτέ σε αυτή τη χώρα δίωξη με κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση σε δημοσιογράφο που αποκάλυψε με στοιχεία, σκάνδαλα της εξουσίας. Που έκανε τη δουλειά του δηλαδή. Η κυβέρνηση των παιδεραστών ξεπέρασε κάθε άλλη προηγούμενη δεξιά κυβέρνηση στη χώρα. Η δημοκρατία για την οποία μιλάνε είναι μπλακ χιούμορ στην πλάτη του κόσμου και στην πλάτη του οποιοδήποτε κινείται με επικριτική και ελεγκτική διάθεση απέναντι στον εξουσιαστή (όπως στην προκειμένη περίπτωση). Το ότι έχουμε ορκιστεί απόλυτη αποδοχή από το ανθρωποφάγο σύστημα, δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε μάτια να δούμε τι γίνεται στον τόπο μας και να πάρουμε θέση» 

IMG 20220124 WA0026 scaled 1

 

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…