Newsroom

Newsroom

«Πάμε γερά»… στην ανάπτυξη με Άδωνη ξεκινώντας από το τένις

Σε ένα ακόμα τηλεοπτικό σόου επιδόθηκε ο  υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης ο οποίος, άφησε τις… μπουλντόζες για το έργο στο Ελληνικό, και πήγε να παίξει γκολφ στο Costa Navarino.

5eede2a4825e634d8a0b88f2

«Πάμε γερά» σημειώνει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης σε σημερινή ανάρτησή του στο twitter αναφερόμενος στις τουριστικές επενδύσεις σε Πύλο, Ερμιόνη και Κασσιόπη, που ξεκίνησε η υλοποίησης τους. «Χθες με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση εγκαινιάσαμε το πρωί το έργο στην “Κοιλάδα” της Dolphin (420εκ. Euro) εκεί μάθαμε την ενάρξη των εργασιών και στην Κασσιόπη στην Β. Κέρκυρα της NCH (120 εκ. Euro) και το απόγευμα ξεναγηθήκαμε στη νέα πτέρυγα του Costa Navarino της Temes (250 εκ. Euro). Πάμε γερά» όπως αναφέρει ο υπουργός.

Ο  Άδωνης Γεωργιάδης δεν έμεινε μόνο στην ανάρτηση του στο twitter αλλά το προχώρησε παρακάτω  και κατά την επίσκεψη του στο Costa Navarino όπου ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της ΤΕΜΕΣ ΑE, Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο και στελέχη της εταιρείας για την πορεία υλοποίησης των νέων επενδύσεών της εντός του Δήμου Πύλου – Νέστορος, εκστασιασμένος μίλησε για «μία νέα μεγάλη επένδυση». Φυσικά για τις ανάγκες του τηλεοπτικού σόου αναφώνησε πως «έρχομαι για μια ακόμη φορά και παρακολουθώ να συντελείται ένα θαύμα», ενώ έπιασε και το φτυάρι για να δείξει ότι με την κυβέρνηση Μητσοτάκη η χώρα οδεύει προς την ανάπτυξη, με τα στελέχη της ΝΔ να πιάνουν πρώτοι δουλειά. 

 

Βέβαια μετά το φτυάρι πήρε και το μπαστούνι για να παίξει λίγο γκολφ στο χορτάρι του ξενοδοχείου, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Και ο υπουργός έχει δικαίωμα στην άθληση.

Δημήτρης Παπανώτας: «Είμαι ένας αδέσποτος της Αριστεράς αυτή τη στιγμή»-Πυρά κατά της Έφης Αχτσιόγλου (video)

παπανωτας

Δημήτρης Παπανώτας: «Είμαι ένας αδέσποτος της Αριστεράς αυτή τη στιγμή»-Πυρά κατά της Έφης Αχτσιόγλου (video)

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπανώτας, μίλησε το Σάββατο (20/04) για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο…

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός