Newsroom

Newsroom

Έντονη φημολογία πως ακόμα ένα μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη θέλει να εμπλακεί με την πολιτική 

Και η Αλεξία Μπακογιάννη στην πολιτική; 

243375253 444668460302041 6533907488142047494 n

Μετά την πρώην υπουργό και βουλευτή Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ένα ακόμη μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη φαίνεται να προαλείφεται για κάθοδο στην πολιτική.

Πρόκειται για την κόρη της Ντόρας, αδελφή του Κώστα και ανιψιά του Κυριάκου, Αλεξία Μπακογιάννη.

Η ίδια φέρεται να το σκέφτεται χωρίς να έχει λάβει ακόμη τις οριστικές της αποφάσεις. Άλλωστε, έχει καιρό ακόμη, καθώς οι δημοτικές εκλογές πρόκειται να διεξαχθούν μετά από δύο χρόνια, τον Οκτώβριο του 2023.

Ωστόσο, στην Ευρυτανία,  στις τάξεις των στελεχών της ΝΔ, υπάρχει έντονη φημολογία ότι η Αλεξία Μπακογιάννη θα είναι υποψήφια δήμαρχος Καρπενησίου στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οι συζητήσεις για το ενδεχόμενο της  υποψηφιότητας της κυρίας Μπακογιάννη έχουν τροφοδοτηθεί από το γεγονός ότι έχει αρχίσει να πυκνώνει τις εμφανίσεις της στην πόλη.

Αναφέρεται αναλυτικά στο επίμαχο ρεπορτάζ του aftodioikisi.gr

“Δεδομένης της αντιπαλότητας μεταξύ, κυρίως, Κ. Μπακογιάννη και Κυρ. Μητσοτάκη αλλά και της Ντ. Μπακογιάννη με τον πρωθυπουργό, για να δοθεί από τη ΝΔ το «πράσινο» φως να κατέβει ο «πρωθυπουργικός ανιψιός» στο δήμο Αθηναίων, ζητήθηκε από την «πρωθυπουργική αδελφή», να μετακομίσει από την Α΄ Αθήνας στα Χανιά αλλά και «μπλοκαρίστηκε» ενδεχόμενη υπουργοποίησή της, προκειμένου, όπως ειπώθηκε, να μην δοθεί η εντύπωση της οικογενειοκρατίας.

Αν και το Καρπενήσι, τόπος καταγωγής του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη και εφαλτήριο της πολιτικής καριέρας τόσο της Ντόρας (εκεί το μακρινό 1989 πρωτοεκλέχθηκε βουλευτής) και του Κώστα Μπακογιάννη (εκλέχθηκε δήμαρχος το 2011) δεν είναι Αθήνα, θα έχει ασφαλώς ενδιαφέρον η αντίδραση του Κυρ. Μητσοτάκη σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.  Εκτός κι αν στις εθνικές εκλογές που θα προηγηθούν των δημοτικών, έχει ήδη αποχωρήσει η μητέρα Ντόρα.

«Κόλαφος» ο Δημήτρης Παπανώτας για την Αχτσιόγλου: «Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατά αυτόν τον τρόπο» (video)

παπανωτας

«Κόλαφος» ο Δημήτρης Παπανώτας για την Αχτσιόγλου: «Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατά αυτόν τον τρόπο» (video)

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπανώτας, μίλησε το Σάββατο (20/04) για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο…

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός