Και δέρνουν και «φυτεύουν» μολότοφ για να ενοχοποιήσουν οι αστυνομικοί του Χρυσοχοΐδη; (video, photos)

Σάλος με το βίντεο όπου αστυνομικοί φαίνεται να φορτώνουν «αποδεικτικά στοιχεία» σε σάκους διαδηλωτών

2027341

Σοβαρά ερωτηματικά που χρήζουν επίσημης απάντησης από τον κ. Χρυσοχοΐδη, προκαλεί βίντεο από προσαγωγή που πραγματοποιήθηκε στην ΑΣΟΕΕ και δείχνει αστυνομικούς της ομάδας ΔΡΑΣΗ να «φορτώνουν» ενοχοποιητικά στοιχεία σε προσαχθέντα διαδηλωτή.

Προηγουμένως βέβαια, οι αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν εκατοντάδες διαδηλωτές από τον χώρο της πλατείας Βικτωρίας, στη συνέχεια τους εγκλώβισαν στα στενά προς την οδό Πατησίων και τους επιτέθηκαν βάναυσα με χημικά και κρότου-λάμψης.

Στο επίμαχο βίντεο, καταγράφονται οι αστυνομικοί να έχουν ξεσκίσει το ύφασμα από τις σημαίες διαδηλωτών ώστε να φαίνονται ως ρόπαλα και στη συνέχεια φαίνεται ότι ένας αστυνομικός “φυτεύει” στο σακίδιο ενός εκ των συλληφθέντων ένα μπουκάλι που πιθανά να περιέχει βενζίνη και να παραπέμπει σε μολότοφ.

Δείτε τις σχετικές εικόνες και το βίντεο:

asoee1

 

 

Σχετικά με το περιστατικό, πηγές της ΕΛΑΣ αρνούνται ότι οι αστυνομικοί αποπειράθηκαν να ενοχοποιήσουν τους συλληφθέντες και υποστηρίζουν πως τα κοντάρια και το μπουκάλι με το υγρό ήταν αντικείμενα που βρήκαν οι αστυνομικοί σε κρυψώνα όπου τα είχαν βάλει οι άγνωστοι που τους επιτέθηκαν και ότι αυτό έγινε για να μεταφερθούν τα «πειστήρια» στη ΓΑΔΑ.

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στην Ισπανία την Μπαρτσελονέτα για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου…