Και business με ακίνητα στη Νέα Υόρκη ο Διαματάρης

Ο fake άριστος με μεταπτυχιακό που ποτέ δεν απέκτησε από το Columbia, ο πρώην υφυπουργός Αντώνης Διαματάρης, εκτός από την ξεκάθαρη παραβίαση Συντάγματος και νόμων για το ασυμβίβαστο, έκανε business στον κτηματομεσιτικό τομέα της Νέας Υόρκης.

antonis diamataris 1

Το Documentonews.gr αποκαλύπτει σήμερα και με επίσημα έγγραφα τις κτηματομεσιτικές μπίζνες του τέως πλέον υφυπουργού Εξωτερικών με πανάκριβα ακίνητα στη Νέα Υόρκη. Οι… δουλειές έγιναν μέσω εταιρείας στην οποία παρέμενε αντισυνταγματικά μέχρι και σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος ο εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μπίζνες και… «Εθνικός Κήρυκας»

Στις 3 Ιανουαρίου του 1983 ιδρύεται η εταιρεία Diamataris Properties Ltd. με έδρα στην κομητεία Κουίνς του Λονγκ Άιλαντ στη Νέα Υόρκη. Διευθύνων Σύμβουλος τοποθετείται ο ήδη εκδότης της ομογενειακής εφημερίδας «Εθνικός Κήρυκας», Αντώνης Διαματάρης. Εμφανίζεται να έχει αγοράσει το 100% της εφημερίδας το 1979.

Μέχρι και χθες, 4 Δεκεμβρίου, ο τέως υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον απόδημο ελληνισμό, εμφανίζεται να είναι CEO Diamataris Properties Ltd. παρά το ασυμβίβαστο που ορίζει ξεκάθαρα το Σύνταγμα αλλά και ο περιβόητος νόμος για το “επιτελικό κράτος” της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

5de905b3825e6362091ff8c6
 

Το 1982, έναν χρόνο δηλαδή πριν από την ίδρυση της παραπάνω εταιρείας, ο «Εθνικός Κήρυξ», όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του, μετακομίζει από το Μανχάταν σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Λονγκ Άιλαντ Σίτι (Long Island City – LIC). Η συγκεκριμένη κίνηση παρουσιάζεται φυσικά ως ένα τεράστιο κατόρθωμα. Δεν ήταν και λίγο άλλωστε ένας άσημος εκδότης, τρία μόλις χρόνια μετά την ανάληψη της ηγεσίας στην εφημερίδα να την μετακομίζει σε ιδιόκτητη έδρα. Πώς ακριβώς βέβαια η εταιρεία μετακόμισε σε ακίνητα που φαίνεται να αγοράστηκαν σχεδόν έναν χρόνο μετά είναι ένα από τα ερωτήματα που προκύπτουν.

Σύμφωνα με επίσημα αρχεία του μητρώου της Νέας Υόρκης που αποκαλύπτουμε και με έγγραφα, το 1983 αγοράζονται με δάνειο από την Diamataris Properties Ltd ακίνητα στο οικοδομικό τετράγωνο 415 στο Κουίνς του Λονγκ Αϊλαντ. Πρόκειται για τα lot 11,19,23,35. Αγοράζονται με στεγαστικό δάνειο ύψους 412.500 δολάρια που έλαβε τον Μάρτιο του 1983 από την Atlantic Bank της Νέας Υόρκης η εταιρεία με υπογραφή του προέδρου της, Αντώνη Διαματάρη. 

Εν τω μεταξύ, η Atlantic Bank έχει μέχρι και σήμερα διαφημιστικές καταχωρήσεις στην εφημερίδα του Διαματάρη. 

5de9049e825e6362155ad952
 

Όπως προκύπτει απ’ τα έγγραφα που έχει στην κατοχή του το documentonews.gr, η εταιρεία του Διαματάρη παίρνει και άλλα στεγαστικά δάνεια. Στις 24 Οκτωβρίου του 1984 παίρνει δάνειο 175.000 δολαρίων ξανά από την Atlantic Bank το οποίο προστίθεται στην υφιστάμενη δανειοδότηση. Και εδώ υπογράφει ο Αντώνης Διαματάρης ως πρόεδρος της εταιρείας.

Διαβάστε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο documentonews.gr 

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…