Και απεργοσπάστες και υποκριτές

Με σύνθημα «στο μαύρο που απειλεί τις ζωές μας απαντάμε δυναμικά» και αίτημα τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας στους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας με συλλογικές συμβάσεις, η ΕΤΙΤΑ, η ΕΣΗΕΑ και η ΕΠΗΕΑ προκήρυξαν 5άωρη στάση εργασίας από τις 10.00 έως τις 15.00 σήμερα (Δευτέρα).

57fb74671dc52434798b484d

Του Δημήτρη Τρίμη

H στάση εργασίας αφορά όλους τους τεχνικούς, δημοσιογράφους και διοικητικούς υπαλλήλους που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας (ALPHA, ANTENNA, ΑΡΤ T.V, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, MEGA, ΣΚΑΪ, STAR CHANNEL ΚΑΙ EPSILON TV).

Η στάση εργασίας αποφασίστηκε προκειμένου οι εργαζόμενοι στα κανάλια να συμμετάσχουν μαζικά σε που πραγματοποιείται από τις 10:30 π.μ. στην είσοδο της Βουλής των Ελλήνων.

Κι ύστερα, πάρα πολλοί εργαζόμενοι κυρίως του ΣΚΑΪ -όπως διαπιστώθηκε- την έσπασαν τη στάση εργασίας.

Συνεπώς τελικά, δεν θέλησαν να διαμαρτυρηθούν έμπρακτα για το «μαύρο στην Ενημέρωση του λαού» με τον νόμο για τις άδειες του Νίκου Παππά και για τις απειλούμενες θέσεις εργασίας τους στην ιδιωτική τηλεόραση, οι οποίες, όπως μας έχουν πει (μαζί με το αφεντικό τους, τον Γ. Αλαφούζο και τους άλλους βαρόνους), απειλούνται να χαθούν από τη βορειοκορεάτικη κυβέρνηση Τσίπρα.

Λίγη ντροπή, δεν βλάπτει.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…