Καφριλίκια αρχισυντακτών σε δημοσιογραφικά γραφεία

Ένα περαστικό που θυμίζει πολλά όμοια σε δημοσιογραφικά γραφεία με πρωταγωνιστές κομπλεξικούς αρχισυντάκτες και νέους συναδέλφους που κάνουν την πρακτική τους χωρίς αμοιβή έγινε ακόμα μια φόρα σε περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό.

5750079e1dc524ba0b8b4bba

 Πρόκειται για ένα αληθινή ιστορία που δημοσιοποίησε στο Facebook ο συνάδελφος Νίκος Σερβετάς, η οποία είναι δυστυχώς ενδεικτική της αξιοπιστίας και της επάρκειας που μπορεί κανείς να συναντήσει σε ορισμένα ΜΜΕ:

«Προχθές το μεσημέρι αρχισυντάκτης περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού έβαλε 26χρονη ρεπόρτερ η οποία (δεν) πληρώνεται με 350 ευρώ τον μήνα να ψάξει στο YouTube να βρει τον Γλέζο και τον Σάντα να κατεβάζουν από την Ακρόπολη τη σημαία διότι “ήθελε να κάνει θέμα”.

Όταν η κοπέλα, μετά από ώρα, κλαίγοντας του απάντησε ότι δεν το βρήκε, αυτός την έβρισε, μπροστά στο προσωπικό του σταθμού, τη χαρακτήρισε “ανίκανη” και, όπως κάνουν συνήθως τέτοιοι ηλίθιοι, της τόνισε… για να το καταλάβει η κοπέλα επειδή πιθανώς δεν το ήξερε, ότι “πολλοί είναι οι άνεργοι που περιμένουν να πάρουν τη θέση της”. Αυτά!».

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος αρχισυντάκτης ή ήταν ολοκληρωτικά άσχετος και έβαλε την συνάδελφο να βρει βίντεο που δεν θα μπορούσε να υπάρχει ή ακόμα χειρότερο έκανε εν γνώση του καψώνι σε ένα ένα παιδί που προσπαθεί να εδραιωθεί στην δουλειά που διάλεξε .

Συγκλονίζουν οι γονείς της Σάνι Λουκ: «Είναι ακόμη όμορφη, μοιάζει σαν ζωντανή»

Συγκλονίζουν οι γονείς της Σάνι Λουκ: «Είναι ακόμη όμορφη, μοιάζει σαν ζωντανή»

Η σορός της κόρης τους που δολοφονήθηκε από τη Χαμάς επέστρεψε στο Ισραήλ και θα μπορέσουν πλέον να την…

Βρήκε πάλι κάποιον να τα «φορτώσει» ο Μητσοτάκης για τον «Ευαγγελισμό» (video)

Βρήκε πάλι κάποιον να τα «φορτώσει» ο Μητσοτάκης για τον «Ευαγγελισμό» (video)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλυψε απόλυτα τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον διοικητή του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για…