Καφετζόπουλος: «Ας τα πακετάρουν και ας τα βάλουν εκεί που νομίζουν – Ένιωσα απαξίωση από την ΕΡΤ» (video)

«Aς τραβήξουν αυτοί τον δρόμο τους και εγώ τον δικό μου», σχολίασε ο Αντώνης Καφετζόπουλος

κσφετζοπουλος

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε στην τηλεόραση του STAR για την απόφαση της ΕΡΤ να σταματήσει τη σειρά «Τρίτος Όροφος», στην οποία ο ίδιος πρωταγωνιστούσε, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί αρκετά νωρίτερα σε σχέση με τον προγραμματισμό.

Ο γνωστός ηθοποιός αφού δήλωσε αρχικά πως δεν του αρέσουν τα ελληνικά σίριαλ, από τα οποία όπως είπε, απουσιάζει η αισθητική και η συλλογική προσπάθεια, αναφέρθηκε στο πρόωρο φινάλε της σειράς που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου και έριξε τα πυρά του προς πάσα κατεύθυνση.

Όπως είναι γνωστό τα γυρίσματα της σειράς έχουν ολοκληρωθεί ήδη από πέρυσι και ο ηθοποιός θεωρεί πως είναι ακόμα ένας λόγος για την «πατάτα» από την πλευρά της ΕΡΤ, καθώς όπως εξήγησε, «ενώ παρήγγειλε κάτι που ήταν ένα 15λεπτο την ημέρα, μετά δεν είχαν τι να βάλουν ανάμεσα στις σειρές τους και αποφάσισαν να βάλουν δύο επεισόδια, οπότε θα τελειώσουν και πιο νωρίς.

Ας τα πακετάρουν και ας τα βάλουν εκεί που νομίζουν».

Στη συνέχεια ο Αντώνης Καφετζόπουλος ανέφερε πως δεν εκτιμήθηκε το υλικό που είχαν στα χέρια τους «και αυτό είναι δικαίωμα κάποιου να μην εκτιμά κάτι, αλλά από εκεί και πέρα το σπατάλησαν και το σκόρπισαν», ενώ σχολίασε πως δεν είχε καμία ενημέρωση για το αν υπάρχει σκέψη να γυριστούν περισσότερα επεισόδια.

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα τον ενδιέφερε κάτι τέτοιο, ο ηθοποιός δήλωσε πως ένιωσε απαξίωση από την ΕΡΤ και πρόσθεσε πως «όταν σε απαξιώνουν δεν έχεις διάθεση να συζητήσεις ξανά με ανθρώπους που σε απαξιώνουν.

Λες ας τραβήξουν αυτοί τον δρόμο τους και εγώ τον δικό μου. Ήταν δική τους ιδέα τα 15λεπτα επεισόδια, δεν άλλαξα εγώ γνώμη εκείνοι άλλαξαν. Τι να συζητήσω;»

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Screenshot 2024 06 15 214341

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Οι 53 Φορείς και Συλλογικότητες που αντιτίθενται στην κατασκευή του έργου της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου…

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Screenshot 2024 06 15 210438

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Μεταξύ των διαδηλωτών στο Παρίσι, ορισμένοι φώναζαν επίσης «Ελεύθερη Παλαιστίνη, viva Palestina» και φορούσαν παλαιστινιακά…