Καβγάς στον «αέρα» του ΣΚΑΪ με την Έλενα Ακρίτα - Έκλεισε το τηλέφωνο στη Μαλέσκου

Με μεγάλη δυσκολία διαβάστηκε η φράση «φιλοκυβερνητικά μέσα» από ανάρτηση της δημοσιογράφου - Δείτε το βίντεο

NewsRoom 28/09/2021 | 14:40

Σε ανοιχτή σύγκρουση και απειλή εξωδίκων κατέληξε η παρέμβαση της δημοσιογράφου Έλενας Ακρίτα στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Love It, την οποία παρουσιάζει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η κ. Ακρίτα παρενέβη στην εκπομπή διαμαρτυρόμενη για ρεπορτάζ το οποίο ανέφερε ότι η σύζυγος του ηθοποιού Σπύρου Φωκά αναφερόταν στην ίδια σε ανάρτησή της με την οποία ξεκαθάριζε τα όσα είχαν γραφτεί τις προηγούμενες ημέρες για την οικονομική κατάσταση του ζευγαριού.

Η ένταση αυξήθηκε όταν η Έλενα Ακρίτα τόνισε ότι είτε η εκπομπή θα ζητήσει συγγνώμη για τη σύνδεση του ονόματός της με την απαντητική δήλωση της κ. Φωκά, είτε η ίδια θα αναγκαστεί να αποστείλει εξώδικο. Αρκετά έντονη ήταν επίσης η συζήτηση με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, τον οποίο έδειξε να μην αναγνωρίζει η κ. Ακρίτα, ενώ ο ίδιος είπε ότι γνωρίζονται εδώ και 30 χρόνια.

Πυροσβεστικό ρόλο ανέλαβε η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία όμως δεν κατάφερε να αλλάξει τη γνώμη της Έλενας Ακρίτα, καθώς δεν παραδέχτηκε ανοιχτά ότι το ρεπορτάζ περιελάμβανε ένα λανθασμένο συμπέρασμα του δημοσιογράφου.

Η Έλενα Ακρίτα ζήτησε επίσης από την κ. Μαλέσκου να διαβαστεί στον αέρα το περιεχόμενο της νέας της ανάρτησης στην οποία αναφερόταν και η ρητή δήλωση της συζύγου του Σπύρου Φωκά ότι δεν αναφερόταν στην ίδια η απάντησή της. Ωστόσο, αυτό συνέβη μόνο μετά το εκνευρισμένο κλείσιμο του τηλεφώνου από την Έλενα Ακρίτα.

Ο λόγος που οι παρουσιαστές... δυσκολεύονταν να διαβάσουν την ανάρτηση έγινε σαφής αργότερα, όταν δημοσιογράφος της εκπομπής άρχισε να κομπιάζει καθώς διάβαζε τη φράση «φιλοκυβερνητικά μέσα». 

Το βίντεο αποτυπώνει την ένταση που επικρατούσε στο στούντιο καθ' όλη τη διάρκεια της συνομιλίας.