Καβγάς on air στο ΣΚΑΪ – Δημοσιογράφος «αδειάζει» τη Στεφανίδου για την άνευ όρων στήριξή της στο Ελληνικό (video)

Ένταση δημιουργήθηκε στη σημερινή εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου με αφορμή τη συζήτηση που άνοιξε σχετικά με το ζήτημα του Ελληνικού. Η παρουσιάστρια θέλησε να πάρει θέση μετά την ανταλλαγή ανακοινώσεων κυβέρνησης – εταιρείας ωστόσο δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον αντίλογο και τα επιχειρήματα που της έθεσε σχετικά με το θέμα ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Μάριος Αραβαντινός.

Stefanidou

Η Τατιάνα Στεφανίδου αποφάσισε να ασχοληθεί στη σημερινή της εκπομπή με το θέμα του Ελληνικού στον απόηχο των ανακοινώσεων μεταξύ της Lamda Development και υπουργών της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες υπεγραφή η σχετική ΚΥΑ και στη συνέχεια η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση σχολιάζοντας ότι υιοθετεί θέσεις του υπουργείου Πολιτισμού που δημιουργούν απροσπέλαστα εμπόδια. Στη συνέχεια ακολούθησαν ανακοινώσεις από τον Γιώργο Σταθάκη και τον Αλέκο Φλαμπουράρη, οι οποίοι υποστήριξαν προφανή συμφωνία της Lamda Development με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Έτσι σήμερα, η κ. Στεφανίδου αποφάσισε να δώσει την οπτική της στο θέμα, ξεκινώντας με το χαρακτηριστικό ύφος της και την επίκληση στο συναίσθημα για τις θέσεις εργασίας που δεν έχουν δημιουργηθεί και κατηγορώντας την κυβέρνηση για το ότι εδώ και τέσσερα χρόνια βάζει εμπόδια στην έναρξη των εργασιών.

Στο σημείο αυτό, ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Μάριος Αραβαντινός, εξέφρασε την αντίθεσή του στο σκεπτικό της παρουσιάστριας, επισημαίνοντας ότι «δεν μπορεί καμία επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη ή του επιπέδου της Lamda Development, να λειτουργεί ανεξέλεγκτη. Κάθε κράτος έχει ορισμένους νόμους και έχει ορισμένους κανόνες που έχει θεσπίσει».

Στο άκουσμα της συγκεκριμένης θέσης, η κ. Στεφανίδου βγήκε εκτός εαυτού εγκαλώντας τον δημοσιογράφο για το ότι θέλει να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος με τη σειρά του εξήγησε ότι δεν έχει τέτοια πρόθεση και θα μπορούσε κάλλιστα να την εγκαλέσει ανάλογα στην ευθεία μομφή της, για το ότι εκείνη θέλει να στηρίξει τη ΝΔ και τη Lamda, με την Τατιάνα Στεφανίδου να έχει ως μοναδικό επιχείρημα ότι υποστηρίζει την έναρξη της επένδυσης. Η παρουσιάστρια έχοντας χάσει τον έλεγχο προσπάθησε να διακόψει όσο μπορούσε το συνομιλητή της και με οπαδικές κραυγές φώναζε «δεν θέλεις την επένδυση».

Στον έντονο διάλογο που ακολούθησε, ο δημοσιογράφος απάντησε αναφέροντας ότι «στηλιτεύω ότι a priori κάποιοι υιοθετούν τη λογική της εταιρείας του κ. Λάτση που θέλει να επενδύσει στο Ελληνικό, αλλά από την άλλη υπάρχει ένα κράτος που πρέπει να θέσει όρους», για να λάβει την απλουστευτική και χωρίς επιχειρήματα απάντηση της παρουσιάστριας, «απάντησέ μου, έχει ξεκινήσει η επένδυση τόσα χρόνια»; Ο Μάριος Αραβαντινός επέμεινε στα επιχειρήματά του επισημαίνοντας ότι στηρίζει το δημόσιο συμφέρον και σχολίασε επικριτικά τη διαχρονική στάση ορισμένων ΜΜΕ τα οποία λειτουργούν ως γραφείο τύπου εταιρειών σε ανάλογες διαμάχες, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση των Σκουριών στη Χαλκιδική.

Η Τατιάνα Στεφανίδου επέμεινε στη θέση της για άνευ όρων στήριξη οποιουδήποτε επιχειρηματία έλληνα ή ξένου, χαρακτήρισε ως «αστείο» το στοιχείο που ανέφερε ο δημοσιογράφος για το ρεκόρ δεκαετίας που συνέβη στη χώρα σε σχέση με τις άμεσες ξένες επενδύσεις και μην έχοντας άλλη απάντηση στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν στηρίζει τις επενδύσεις χωρις όρους, έκοψε απότομα την συζήτηση παρουσιάζοντας τα δώρα της εκπομπής και πήγε σε σύντομο διαφημιστικό διάλειμμα.

Δείτε τον έντονο διάλογο στο παρακάτω video

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…