Καββαδία: Ομοφοβικές, εξοργιστικές, ρατσιστικές και φασιστικές αθλιότητες οι δηλώσεις Κατσίκη

«Ομοφοβικές, εξοργιστικές, ρατσιστικές και φασιστικές αθλιότητες ακροδεξιάς κοπής που συνιστούν προσβολή της ίδιας της έννοιας Δημοκρατίας» δήλωσε για το νέο παραλήρημα Κατσίκη στη Βουλή με αφορμή το άρθρο που ανοίγει τον δρόμο της αναδοχής παιδιών στα ομόφυλα ζευγάρια η Αννέτα Καββαδία.

5af2bc5b1dc5244f1e8b4567

Μιλώντας στο «Κόκκινο 105,5», η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καυτηρίασε τη μισαλλόδοξη τοποθέτηση του Κώστα Κατσίκη στην Ολομέλεια της Βουλής για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, καθώς ο βουλευτής των ΑΝΕΛ παραλλήλισε την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία. Χαρακτήρισε τις δηλώσεις του κ. Κατσίκη ως «ομοφοβικές, εξοργιστικές, ρατσιστικές είναι φασιστικές αθλιότητες ακροδεξιάς κοπής που συνιστούν προσβολή της ίδιας της έννοιας Δημοκρατίας». 

Επίσης, τόνισε ότι το υγιές οικογενειακό περιβάλλον έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και αυτά είναι η αγάπη που μπορεί απλόχερα να προσφερθεί σ’ ένα παιδί και πως στόχος της κυβέρνησης είναι να αδειάσουν τα ιδρύματα, στα οποία η κατάσταση απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί καλή.

Σημείωσε δε πως με το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο, μέσα στο 2016, σε σύνολο 221 τεκνοθεσιών, οι 43 (ποσοστό 20%) έγιναν από μονογονεϊκές οικογένειες, οικογένειες δηλαδή όπου «απουσιάζει» το πατρικό ή το μητρικό πρότυπο, χωρίς αυτό να έχει δημιουργήσει καμία απολύτως κοινωνική αναστάτωση και εξήγησε ότι το ίδιο θα γίνει και τώρα. Παράλληλα, επισήμανε ότι η ίδια θα επιμείνει στην υλοποίηση της συνεδριακής θέσης του ΣΥΡΙΖΑ, τη δυνατότητα γάμου και τεκνοθεσίας και στα ομόφυλα ζευγάρια.

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…